LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Πρώτη ματιά στο προσκλητήριο της βάφτισης της κόρης τους

Έλενα Τσιακούπη

Αυτό είναι το προσκλητήριο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από 9 μήνες ο ίδιος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, την κορούλα τους.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να βαφτίσει το παιδάκι του στην Σκιάθο, σε μια τελετή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο με τους πιο στενούς του συγγενείς και φίλους το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που θα γίνει η βάφτιση, είναι ψηλά στο βουνό, σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων βόρεια από την Χώρα της Σκιάθου.

Μάλιστα, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η τοποθεσία αυτή είναι ένα μέρος ύψιστης συναισθηματικής αξίας, το οποίο επισκέπτεται από την νεαρή του ηλικία, καθώς, έχει την ευκαιρία να συναντά τον πατέρα Ιωσήφ, ηγούμενο της Μονής, ο οποίος είναι παλιός του συμμαθητής.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μάλιστα, πριν κάποιες μέρες, επισκέφθηκε το ατελιέ του Νίκου Αποστολόπουλου προκειμένου να κάνει πρόβα το κουστούμι που θα φορέσει. Ο πρώην νικητής του Survivor και ηθοποιός λοιπόν, σε πρόσφατες δηλώσεις του για την επικείμενη βάφτιση της κόρης του, είπε:

«Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση της κόρης μας. Θα γίνει στη Σκιάθο. Όποιος έχει παιδιά με καταλαβαίνει. Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνει. Οφείλουμε να είμαστε εκεί για να του δώσουμε αγάπη και να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι μένουμε έτσι κι αλλιώς στο νησί… Πρέπει να είμαστε κι εδώ, θα το μοιράσουμε. Η βάπτιση είναι σύντομα, το όνομα δεν είναι κρυφό, θα είναι Ουρανία από τη γιαγιά της και Μαρία από την Παναγία».

Το προσκλητήριο της βάφτισης της κόρης του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα, από το Skiathoschannel.gr, το προσκλητήριο της βάφτισης της κόρης του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, το οποίο είναι ροζ και γεμάτο φραουλίτσες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

 

READ MORE

LATEST NEWS