LIFESTYLE

Κελεκίδου – Κουρκούλης: Τα σενάρια για το τρίτο πρόσωπο και η αλήθεια για την σχέση τους

Lifenews

Ποια η αλήθεια;

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με τις φήμες χωρισμών και επιστροφών για αυτό το ζευγάρι… 20 χρόνια είναι μαζί Κουρκούλης – Κελεκίδου και δεν είναι η πρώτη φορά που η προσωπική ζωή τους, ο γάμος τους, και οι κρίσεις που περνάνε μέσα σε αυτόν, γίνονται αντικείμενο συζήτησης και hot gossip είδηση. Η αλήθεια ποια είναι; Ότι το ζευγάρι μέσα στα χρόνια έχει περάσει τρεις μεγάλες κρίσεις στον γάμο του, σε μια από αυτές μάλιστα υπήρχαν ακόμα και σενάρια για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Η ιστορία πάντως απέδειξε ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, έτσι τις δυο προηγούμενες δυνατές κρίσεις στον γάμο τους, κατάφεραν και τις ξεπέρασαν. Για να δούμε, θα ξεπεράσουν και την τρίτη;

Συνήθως λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, στην περίπτωση όμως αυτού του επώνυμου ζευγαριού, δεν ξέρω τι ισχύει… Εκεί που δείχνουν ότι πάπαλα και ότι είναι χώρια ο ένας από τον άλλον, εκεί τους βλέπεις ξανά πιο ερωτευμένους από ποτέ. Δεν ξέρω εάν η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που τους θέλει να κάνουν παύσεις από την προσωπική τους ζωή, για μικρά ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ξέρω όμως ότι πάνω από όλα μετράνε περισσότερο την οικογενειακή τους ευτυχία, όποτε ακούγεται κάτι που θα την ταράξει, εκείνοι εμφανίζονται αγκαλιά. Λέτε να μας παίζουν κάποιο παιχνίδι;

Με την ευκαιρία των εμφανίσεών του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με την Αγγελική Ηλιάδη, άκουγα τον Νίκο Κουρκούλη να δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια και ομολογώ ότι μπερδεύτηκα στις απαντήσεις που έδινε για τις φήμες χωρισμού του με την Κέλλυ Κελεκίδου, που οργιάζουν άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό. Φαντάζομαι μπερδεύτηκαν και άλλοι δημοσιογράφοι προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τα λόγια του τραγουδιστή. Το ίδιο μπερδεμένοι ήταν και την επόμενη μέρα οι τίτλοι των sites… Άλλα είχαν τίτλους χωρισμού, άλλα για κρίση, άλλα είχαν φτάσει στο διαζύγιο.

 

Τι έλεγε ο Νίκος Κουρκούλης στην κάμερα του “Breakfast@Star“: “Δεν έχουμε χωρίσει με την Κέλλυ Κελεκίδου. Όταν χωρίσουμε ή κάνουμε κάτι παρόμοιο θα το βγάλουμε”, ενώ στην κάμερα του “Happy day” έλεγε : “Εδώ και 20 χρόνια που διαρκεί η σχέση με τη σύζυγό μου, μας έχουν χωρίσει άπειρες φορές. Εγώ δεν μπορώ να σας πω τώρα αυτή την στιγμή κάτι, ούτε θα ήθελα να απαντήσω, δηλαδή είναι πιο δόκιμο στο να μπορέσω ο ίδιος όταν θέλω να πω κάτι, όπως και η Κέλλυ να πει κάτι και υπάρχει πραγματικά κάτι να ειπωθεί, να το εμφανίσουμε”

 

Ήξεις αφίξεις δηλαδή… Ξεκάθαρη όμως, δεν ήταν ούτε η απάντηση της Κέλλυς Κελεκίδου, λίγες μέρες πριν που έλεγε για τον γάμο της: “όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος από όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ”.

 

Τελικά τι κατάλαβα; Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι γίνεται στην σχέση τους, ή μάλλον ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο στην σχέση τους…

Οι φήμες χωρισμού που ακούγονται πολύ έντονα για τρίτη φορά μέσα στον γάμο τους το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Το ζευγάρι μοιραία απομακρύνθηκε, αφού η Κέλλυ αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στην δουλειά με live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο Νίκος έμεινε στην Αθήνα και εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί.

“Κουρκούλης – Κελεκίδου περνάνε κρίση στον γάμο τους” έγραφαν – άντε πάλι! – και τα σενάρια φούντωσαν ακόμα περισσότερο στον γάμο της αδερφής της τραγουδίστριας, Μαρίνας όταν κάποιοι είπαν ότι ο Κουρκούλης ήταν απών, όμως δεν ήταν. “Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδερφής μου. Ο Νίκος ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά” σχολίασε φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια όταν την ρώτησαν σχετικά.

Μια εβδομάδα όμως μετά που η Άντζελα Δημητρίου, βάφτιζε την εγγονή της (δείτε εδώ φωτογραφίες), η Κέλλυ Κελεκίδου συνοδευόταν από την κόρη της Ελπινίκη και η απουσία του Νίκου Κουρκούλη από το πλευρό της δυνάμωσε άλλη μια φορά τις φήμες χωρισμού…

Η πρώτη κρίση για Κελεκίδου – Κουρκούλη πριν από 10 χρόνια…
Μια σχέση που κρατάει παραπάνω από 20 χρόνια, ένας μεγάλος έρωτας, μια βαθιά αγάπη και δυο παιδιά που τους έδεσαν για πάντα. Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου που ενώθηκαν με πολιτικό γάμο το 2009 στο Δημαρχείο της Βούλας, έναν μήνα πριν εκείνη γεννήσει το πρώτο τους παιδί, έχουν περάσει την σχέση τους από σαράντα κύματα.
Ο Νίκος Κουρκούλης δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που έχει παραδεχτεί την κρίση στον γάμο του και ότι το παλεύει, η Κέλλυ Κελεκίδου όμως από την άλλη πλευρά ερχόταν να την διαψεύσει κατηγορηματικά. Η πρώτη κρίση που πέρασαν στον γάμο τους ήταν πριν από 10 χρόνια, την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης, που μετακόμισαν μόνιμα στην Αυστραλία, για μια καλύτερη ζωή. Νωρίτερα έφυγε η Κέλλυ, με τον γιο της Θάνο, ένα μωρό στην κοιλιά και την αδερφή της Μαρίνα. Ο Κουρκούλης ακολούθησε μετά από έναν χρόνο. Οι φίλοι τους έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτι με πολύ συγκίνηση, αφού τα αρχικά πλάνα του ζευγαριού ήταν να μείνουν μόνιμα εκεί. Στο Ντάργουιν της Αυστραλίας τα επαγγελματικά πλάνα του καλλιτέχνη δεν είχαν σχέση με το τραγούδι, αλλά με τις επιχειρήσεις, δεν πέτυχαν όμως.

Η Κέλλυ περνούσε με την σειρά της δύσκολα με δυο παιδιά σε ένα ξένο μέρος, κλεισμένη στο σπίτι, ένιωθε μοναξιά. Ζορίστηκε πολύ, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί, γκρίνιες, στενοχώριες, η οικογένεια τα μάζεψε και γύρισε πίσω αφήνοντας εκεί σχέδια για επιχειρήσεις, ο Κουρκούλης ξαναγύρισε στην Ελλάδα και στο τραγούδι. Εδώ πολλά είχαν αλλάξει, δισκογραφία, νυχτερινά μαγαζιά, παρόλα αυτά η επιστροφή του είναι δυνατή και ο κόσμος τον υποδέχεται με μια μεγάλη αγκαλιά. “Η κρίση είναι αναγκαία στον γάμο, αν υπάρχει αγάπη ξεπερνιέται! Είναι δυνατόν να μην έχουμε περάσει κρίση; Τι είμαστε εμείς; Εξωγήινα όντα; Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο” έλεγε και τότε ο Νίκος Κουρκούλης σε συνεντεύξεις του μιλώντας για τα σενάρια χωρισμού που είχαν αρχίσει πάλι να ακούγονται έντονα.

Η δεύτερη κρίση στον γάμο τους

5 χρόνια πριν, που η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε και εκείνη ξανά στο τραγούδι μετά από κάποια χρόνια απουσίας για να μεγαλώσει τα παιδιά, τα σενάρια χωρισμού είχαν ξανά φουντώσει, τότε μάλιστα ενισχύονταν περισσότερο γιατί κάποιοι έλεγαν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι μπήκε τρίτο πρόσωπο και τους χώρισε. “Δεν ασχολούμαι!” έλεγε εκείνη στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU. “Με τον Νίκο δεν μπαίνουμε σε τέτοια μονοπάτια, ούτε του απαγορεύω, ούτε μου απαγορεύει, ούτε τον έχω κάνει να αισθανθεί άβολα, αλλά ούτε και εκείνος έχει κάνει κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση. Πέρασα σκαμπανεβάσματα στον γάμο μου γιατί υπάρχουν και αυτά για να προχωράει η σχέση. Ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει κρίση στον γάμο του άλλωστε; Εγώ δεν έχω ανοίξει ποτέ την πόρτα να φύγω, ούτε ανοιγοκλείνω τις πόρτες και τα παράθυρα. Εάν και εφόσον ανοίξω μια φορά την πόρτα, θα φύγω μια και καλή”


Τρίτη κρίση (και φαρμακερή; )
Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους και τι μέλλει γενέσθαι… Είναι ένα ζευγάρι που πάνω από τον εαυτό του θέλει να προστατεύει τα παιδιά του που υπεραγαπά και να μην δίνει δικαιώματα. Το youweekly.gr επικοινώνησε με την Κέλλυ Κελεκίδου για να πάρει μια πιο ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες χωρισμού, αλλά εκείνη απέφυγε να απαντήσει. Να είναι η τρίτη κρίση η πιο φαρμακερή; Το απευχόμαστε. Επειδή όμως στις 9/11 ξεκινάει εμφανίσεις με τον Ηλία Βρεττό σε νυχτερινό μαγαζί, θέλω να δω τι θα πει στις κάμερες που θα της κάνουν στενό μαρκάρισμα..

 

READ MORE

LATEST NEWS