LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Υπερατλαντικό ταξίδι με τον Αλεξάνδρου και το παιδί τους στις Μπαχάμες – Η θέα από το χλιδάτο ξενοδοχείο τους

Lifenews

Πάλι ταξίδι...

Ακόμα ένα ταξίδι υπερατλαντικό πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η επιχειρηματίας λατρεύει τα ταξίδια, να ανακαλύπτει νέα μέρη και να βλέπει καινούργιες εικόνες, βιώνοντας εμπειρίες που θα θυμάται για μια ζωή. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς πως από τότε που έγινε μαμά έχει κάνει περισσότερα ταξίδια από ότι έκανε όσο ήταν ελεύθερη.

Ο Πάρης από τότε που ήρθε στον κόσμο έχει κάνει πάνω από 10 ταξίδια. Έχει ταξιδέψει μεταξύ άλλων σε Καππαδοκία, Μεξικό, Αίγυπτο, Αμερική και πολλές άλλες χώρες. Όπως έχει δηλώσει η Ιωάννα είναι ένα ήσυχο μωρό για αυτό και μπορεί να τον παίρνει μαζί της, αφού δεν θέλει και να τον αφήσει πίσω.

Αυτή την φορά λοιπόν, Ιωάννα Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Πάρης πήραν δυο πτήσεις κάνοντας ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Έφυγαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έφτασαν στο Μαϊάμι και από εκεί ταξίδεψαν στις Μπαχάμες.

 

Οι μαγευτικές εικόνες Τούνη – Αλεξάνδρου από το ταξίδι τους

Η Ιωάννα είχε να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάρα πολλές ώρες, γεγονός ασυνήθιστο για την ίδια. Κυρίως αργεί να κάνει ανάρτηση όταν ταξιδεύει ή κάτι συμβαίνει στη ζωή της και θέλει να ηρεμήσει. Τελικά αυτή την φορά λοιπόν, αφορμή δεν ήταν κάποιο προσωπικά συμβάν αλλά το οικογενειακό της ταξίδι στις Μπαχάμες.

Την πρώτη ανάρτηση έκανε από το Μαϊάμι όπου είχε ήδη φτάσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους «Έχω τον μικρό αγκαλιά, έχω τον μεγάλο από την άλλη. Έχουμε ξανά πτήση σε λίγο ώρα. Πάμε αλλού. Θα σας δείξω όταν φτάσουμε», ακούγεται να λέει στο βίντεο της.

Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκαν την ώρα τους πριν πάνε πάλι στο αεροδρόμιο και επισκέφθηκαν το mall που ήταν εκεί κοντά κάνοντας την βόλτα του.

Η επόμενη ανάρτηση ήταν από το αεροπλάνο έχοντας φτάσει στις Μπαχάμες. Πρόκειται για χώρα της Βόρειας Αμερικής. Αποτελεί νησιωτικό σύμπλεγμα με περίπου 700 μεγάλα νησιά και άλλα μικρότερης έκτασης στον Ατλαντικό ωκεανό και την Καραϊβική Θάλασσα.

Αναρτήσεις έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μεταξύ άλλων δημοσίευσε βίντεο από το ξενοδοχείο που μένουν στις Μπαχάμες με την συγκλονιστική θέα που έχει το δωμάτιο τους.

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS