LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ήταν καλεσμένη στην ίδια εκδήλωση με τον Βασάλο και δεν πήγε – Τι συνέβη

Lifenews

Τελικά...γιατί;;

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και δημοσιογράφοι που ήταν επίσης εκεί έσπευσαν να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις και για την τηλεοπτική της καριέρα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

 

Ξεκίνησε να μιλάει, λοιπόν, για το Ακόμα δεν είδες τίποτα, την εκπομπή στην οποία βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από καιρό απουσίας από το “γυαλί”, ενώ έκανε και μία αναφορά και για την συνεργασία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν

«Δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει η μείωση της εκπομπής είναι μια απόφαση της εκπομπής και τη δεχτήκαμε. Η εκπομπούλα μας είναι τέλεια και όλα καλά. Δεν είμαι εγώ αυτή που αποφασίζει, ο Κώστας μιλάει και το κανάλι. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω και είμαι εκεί και αυτή τη σεζόν. Η Ναταλία πάνε πολλά χρόνια που έχω φύγει, αυτό που αποφάσισα τότε ήταν να κάτσω εκτός συνειδητά», είπε.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την εκδήλωση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που ήταν καλεσμένη

Επειδή, όμως, την ίδια στιγμή πραγματοποιούνταν και εκδήλωση στο Raw House, στην ομάδα του οποίου ανήκει και ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, ρωτήθηκε εάν ήταν καλεσμένη, με την ίδια να εξηγεί: «Ήταν καλεσμένη εννοείται στο Raw House, αλλά είμαι εδώ. Μην προσπαθείτε να κάνετε… έχω μιλήσει και με τον Φίλιππο και όλα. Όλα φαίνονται περίεργα πλέον και παίρνουν διαστάσεις, είμαστε πολύ καλά με τον άνθρωπο (Βασάλος). Όλοι πρέπει να έχουμε όρια, όχι όλοι οι δημοσιογράφοι, όλοι οι άνθρωποι» – δείτε εδώ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που της είπε εκείνος μετά τον γάμο της.

Οι δυο τους ήταν πολλά χρόνια μαζί και επειδή μετά τον χωρισμό τους συνέχισαν να έχουν επαφές και να διατηρούν καλές σχέσεις ξεκίνησαν να γράφονται και να ακούγονται διάφορα. Όταν εκείνος, όμως, σχολίαζε συνέχεια στα βίντεό του στο Youtube την σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ακόμη και τον γάμο τους και εκείνη είχε εκφράσει την ενόχλησή της, πολλοί θεώρησαν πως ήρθε τελικά η ρήξη ανάμεσά τους, κάτι που διέψευσαν με την κοινή τους φωτογράφιση.

Γι’ αυτό και μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός πως δεν παρευρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με εκείνον τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι από πίσω και πως δεν χρειάζεται να τα “φουσκώνουν” όλα.

Αφού προβλήθηκαν, μάλιστα, οι δηλώσεις της αυτές το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, η ίδια προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για το παρελθόν της και πώς θέλει εκείνη να ζει.

READ MORE

LATEST NEWS