LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε με τον Γιώργο πριν 10 χρόνια, αλλά...»

Lifenews

H βαθιά εξομολόγηση

Το ταξίδι του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στην Ουγκάντα της Αφρικής συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/10) στον ΑΝΤ1, με το δεύτερο επεισόδιο του "The Reunion".

Λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έκαναν τον απολογισμό τους, μίλησαν για τη σχέση τους και το πως πήραν την απόφαση να επανενωθούν μετά από πολλά χρόνια.

"Είναι το πρώτο μας ταξίδι μετά από 7 χρόνια. Είχαμε μια αγωνία. Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε πίσω και να κάνουμε τον ίδιο χαβαλέ. Έχουν αλλάξει τόσα πολλά στη ζωή μας. Τελικά νιώθω ότι είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κάνουμε τις ίδιες βλακείες, συμπεριφερόμαστε σαν έφηβοι. Έχουμε την ίδια χαζομάρα, εμείς οι άντρες απλά ψηλώνουμε, δεν μεγαλώνουμε ποτέ" ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με τη σειρά του ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε: "Το Reunion ξεκίνησε σαν μια ιδέα, όταν αρχίσαμε να μιλάμε πάλι με τον Γιώργο μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής. Ήταν δεδομένο ότι, επειδή έχουμε το μικρόβιο μέσα μας, θα συζητούσαμε πάλι για το ταξίδι. Η ιδέα έγινε σχέδιο, το σχέδιο έγινε πράξη και βρισκόμαστε ξανά μαζί. Είχα ένα άγχος στην αρχή για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό. Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε με τον Γιώργο πριν 10 χρόνια, είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό, αλλά μέσα σε λίγες μέρες μόνο έχουμε ήδη ξεφύγει. Έχουμε ήδη αρχίσει τις χαζομάρες μας, όπως ήμασταν παλιά. Σίγουρα με την τριβή και τα ταξίδια αυτό θα γίνεται και πιο δυνατό".

READ MORE

LATEST NEWS