LIFESTYLE

Η Σελίν Ντιόν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποθεώθηκε

Lifenews

Η Σελίν Ντιόν εξέπληξε τους καλεσμένους στο γκαλά Spirit of Life που διοργάνωσε το αντικαρκινικό ινστιτούτο City of Hope στο Λος Άντζελες, στις 22 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της 56χρονης τραγουδίστριας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το κοινό την υποδέχτηκε χειροκροτώντας όρθιο.

Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει στον Τζέι Μαρσιάνο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της AEG Presents, το βραβείο «Spirit of Life».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ απόψε, για να είμαι μέρος αυτής της υπέροχης και σημαντικής βραδιάς», είπε η Σελίν Ντιόν στο πλήθος. Επίσης αστειεύτηκε:

«Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω σε μια σκηνή από τότε που ανέβηκα σε εκείνον τον πύργο», αναφερόμενη στην performance της στον Πύργο του Άιφελ κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

 

 

Η Σελίν Ντιόν, η οποία έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου τα τελευταία δύο χρόνια, μιλώντας στη σκηνή εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στη φιλανθρωπική οργάνωση City of Hope που έδωσε ελπίδα στους ασθενείς.

«Παρέχει το πιο πολύτιμο αγαθό, παρέχει ελπίδα. Και ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ξέρω ότι στις υπέροχες ζωές μας, γεμάτες με χαρά, αγάπη και πρόσωπα της οικογένειάς μας, μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις, με μεγάλες δοκιμασίες για την πίστη και τη δύναμη. Για πολλούς από εμάς που το βιώνουμε αυτό, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρισκόμαστε όλοι μαζί με όλους εσάς, εδώ, σε αυτήν την αίθουσα απόψε για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε με τη διάδοση αυτού του μεγάλου δώρου ελπίδας».

Για την σπάνια αυτή εμφάνιση η τραγουδίστρια επέλεξε ένα στενό midi μαύρο φόρεμα, με έναν μεγάλο φιόγκο και δικτυωτή διαφάνεια στο ντεκολτέ.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS