LIFESTYLE

Η Μαρινέλλα ξεκίνησε φυσικοθεραπείες - Έχει ακόμα πολύ δρόμο για την αποκατάστασή της

Lifenews

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δίνει μια γενναία μάχη μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη

Η Μαρινέλλα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει τις φυσικοθεραπείες, λίγες εβδομάδες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο, ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει να διανύσει ακόμα πολύ δρόμο για την πλήρη αποκατάστασή της.

Η Μαρινέλλα είχε καταρρεύσει μπροστά στους θεατές της συναυλίας της στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας τεράστια ανησυχία για την υγεία της.

Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της, είχε γίνει από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Buongiorno στις 22 Οκτωβρίου, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας είναι σταθερή, αλλά χρειάζεται πρέπει να σταθεροποιηθεί, με οδηγίες για ειδική θεραπεία. Η οικογένεια θα αποφασίσει αν θα γίνει η θεραπεία σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Επίσης, σχολίασε ότι η Μαρινέλλα είναι δυνατή και επιθυμεί να ζήσει, ενώ συνεχίζει να τραγουδάει, καθώς αυτό την ευχαριστεί. Τέλος, τόνισε τη σημασία του περιορισμού των επισκέψεων για την αποφυγή λοιμώξεων.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS