LIFESTYLE

Διάσημη τραγουδίστρια κρατούσε κρυφό το παιδί της – Σοκάρουν τα δικαστικά έγγραφα

Lifenews

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ μια υπόθεση που αφορά τον σπουδαίο Αμερικανό τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ, και την κόρη του, Λίζα – Μαρί.

Συγκεκριμένα, δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από μια πρώην συνεργάτιδα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, αποκαλύπτουν ότι η εκλιπούσα κόρη της με τον Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ, φέρεται να είχε ένα παιδί που σήμερα ζει στη Φλόριντα και κρατούσε την ύπαρξή του μυστική.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λίζα – Μαρί Πρίσλεϊ, που είχε ακολουθήσει τα βήματα του θρυλικού πατέρα της και ασχολούταν με το τραγούδι, πέθανε ξαφνικά το 2023 από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Η αποκάλυψη προέρχεται από την αναθεωρημένη αγωγή της Μπριζίτ Κρουζ, η οποία είναι σε νομική διαμάχη με την Πρισίλα. Η Πρισίλα κατηγορεί την Κρουζ για οικονομική κακομεταχείριση ηλικιωμένων, ενώ η Κρουζ είχε προηγουμένως μηνύσει την Πρισίλα για παραβίαση συμβολαίου.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η Κρουζ κατέθεσε την αγωγή της για να αποδείξει ότι η Πρισίλα έχει δεσμούς με τη Φλόριντα, καθώς η ίδια η Πρισίλα προσπαθεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει καμία σύνδεση με την πολιτεία, προκειμένου να απορριφθεί η μήνυση της Κρουζ.

Ο συγγραφέας Τόνι Ορτέγκα ανέφερε ότι η αγωγή της Κρουζ υπονοεί ότι η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ είχε ένα άλλο παιδί, το οποίο μέχρι τώρα παρέμενε άγνωστο, και το οποίο ζει στη Φλόριντα. Αυτό το εγγόνι της Πρισίλα φαίνεται να είναι ο λόγος που έχει δεσμούς με την πολιτεία.

Το μυστήριο με την οικογένεια Πρίσλεϊ

 

Η Κρουζ περιέγραψε επίσης πόσο συχνά επισκέπτεται η Πρισίλα τη Φλόριντα, σημειώνοντας ότι αναζητούσε μόνιμη κατοικία στην περιοχή του Παλμ Μπιτς και ζήτησε να μεταφερθούν τα υπάρχοντά της εκεί χωρίς κόστος, ώστε να διευκολυνθεί η μετακόμιση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πρισίλα κατηγόρησε την Κρουζ και άλλους για κλοπή άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, αποκαλώντας την Κρουζ «απατεώνισσα και παθολογική ψεύτρα». Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2021, όταν η Κρουζ πωλούσε αναμνηστικά του Έλβις Πρίσλεϊ από έναν οίκο δημοπρασιών, και σύντομα έγιναν φίλες.

Η Κρουζ ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε το 2022 για να βοηθήσει την Πρισίλα να καθυστερήσει την αποπληρωμή χρεών της, αλλά απολύθηκε ξαφνικά το 2023. Από την πλευρά της, η Πρισίλα πιστεύει ότι «εξαναγκάστηκε σε απάτη» ώστε να παραδώσει εξουσιοδότηση, καθώς και τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών και των οικογενειακών της καταπιστευμάτων.

Πηγή: youweekly

READ MORE

LATEST NEWS