LIFESTYLE

Βασίλειος Κωστέτσος: Συμμετέχει σε χολιγουντιανή ταινία που γυρίζεται στη Δράμα

Lifenews

Με πρωταγωνιστές τους Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ και Άνια Τέιλορ -Τζόι

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσιεύει από την Δευτέρα 21/10 φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media από την όμορφη πόλη της Δράμας. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε βίντεο και από το ξενοδοχείο που μένει αλλά και από τις βραδινές εξόδους του, όπου απολαμβάνει το κρασί του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος θα μπορούσε να κάνει στη Δράμα τις φθινοπωρινές του διακοπές αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του okmag ο διάσημος σχεδιαστής βρίσκεται εκεί για τις ανάγκες της ταινίας Sacrifice που γυρίζεται αυτές τις μέρες στην περιοχή και η συμμετοχή του είναι γεγονός!

Το okmag προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Βασίλειο Κωστέτσο για να επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Σύμφωνα με το site της εδημερίδας Μακεδονία makthes.gr τα γυρίσματα για τη χολιγουντιανή ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Σάλμα Χάγιεκ, ο Βενσάν Κασέλ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, ο Κρις Έβανς και σκηνοθετεί ο Ρομέν Γαβράς έχουν ήδη ξεκινήσει σε διαμορφωμένο χώρο λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας.

 

 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS