LIFESTYLE

Βούρκωσε η Έλενα Παπαρίζου - «Ο μπαμπάς μου, παιδιά…»

Lifenews

«Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους...»

H Έλενα Παπαρίζου παρευρέθηκε στην εκδήλωση του OGAE Greece για τη Eurovision και γιόρτασε τα 20 χρόνια από τη νίκη της στη διοργάνωση και λύγισε όταν είδε ένα βίντεο με τον μπαμπά της από εκείνη τη βραδιά της νίκης της στoν μουσικό διαγωνισμό.

«Δεν ήταν δική μου η νίκη, είναι της Ελλάδος. Η Eurovision έχει αλλάξει σίγουρα στα χρόνια. Σε ό,τι αφορά εμένα έχω ωριμάσει, βλέπω τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο, και ίσως να μην έχω το ίδιο άγχος», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Για τη φετινή Eurovision μαθαίνω ότι θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Αυτό το ήθελα πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ. Με το κατάλληλο τραγούδι, ναι, ίσως να ξαναπροσπαθούσα».

Και όταν είδε το βίντεο με τον μπαμπά της κατέρρευσε: «Ο μπαμπάς μου, παιδιά, ο μπαμπάς μου! Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους αλλά κυρίως επειδή είδα τον μπαμπά μου. Το πιο σημαντικό δεν είναι για τους ανθρώπους που «φεύγουν», αυτούς τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας και μαζί τους μεγαλώνουμε. Το σημαντικό είναι να συμβαδίζουμε με τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS