LIFESTYLE

Angel: «Το drag με βοήθησε πάρα πολύ», είπε η τρανς εγγονή της Δούκισσας

Lifenews

Η 18χρονη Angel εμφανίστηκε στο Voice και μίλησε για τα βιώματά της

H εγγονή της αείμνηστης τραγουδίστριας Δούκισσας, Angel, βρέθηκε στα blinds auditions του «The Voice» και μίλησε για το πώς τη βοήθησε το drag.

Η 18χρονη τρανς κοπέλα τόνισε πως η ενασχόλησή της με αυτό το είδος τέχνης της επέτρεπε όταν ήταν μικρή να βλέπει στον καθρέφτη τη γυναίκα που θα ήθελε να γίνει μεγαλώνοντας.

 Πιο αναλυτικά, μιλώντας για το drag είπε: «Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε μην το παρατήσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει ''συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω… '' Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS