LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: Ψυχολογία στα τάρταρα! Οργιάζουν οι φήμες για την νέα εκπομπή

Lifenews

Κακά τα ψέματα τώρα. Όσο αναίσθητος κι αν είναι ένας άνθρωπος όταν σε βρίζει όλη η Ελλάδα φυσικά και στεναχωριέσαι. Να ξεκαθαρίσουμε όμως το εξής. Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να κάνει λάθη, να είναι υπερβολικός στην παρουσίαση, να ξεχειλώνει το ρεπορτάζ, να χάνει το μετρό, όμως αναίσθητο άνθρωπο δεν τον λες. Φυσικά και από την όλη ιστορία έχει πληγωθεί έχει στεναχωρηθεί και δυσκολεύεται ακόμη και να βγει απ’ το σπίτι του. Στο ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα σας δίνουμε από το Youweekly όλο το παρασκήνιο του τι ακριβώς έχει συμβεί με την νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Απαντάμε στις φήμες αν θα κοπεί η όχι με ρεπορτάζ και όχι με απλές πληροφορίες….

“Κόβεται” η εκπομπή του Λιάγκα; Τι γίνεται με τις σχέσεις του ΑΝΤ1 και του παρουσιαστή; Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μιλάει για πολεμική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δυο πλευρές και ραγδαίες εξελίξεις και εμείς σας έχουμε αποκλειστικά όλες τις απαντήσεις… Κανένα φρένο δεν πάτησε η νέα βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “The People’s choice” στον ΑΝΤ1, που είναι προγραμματισμένη να μεταδίδεται κάθε Κυριακή, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα. Η εκπομπή του καναλιού που ήταν εξαρχής προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει κανονικά, θα μεταδίδεται ζωντανά και θα δίνει την δυνατότητα στους τηλεθεατές από το σπίτι να συμμετέχουν και αυτοί. Έτσι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα σκηνικά του πλατό – έχουν μείνει ελάχιστες λεπτομέρειες – και ο Γιώργος Λιάγκας περιμένει την ημερομηνία του σταθμού για να ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες.

Η έντονη φημολογία λοιπόν που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και μιλάει για το “πρόωρο τέλος” του νέου παιχνιδιού και που κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, έχει στενοχωρήσει αρκετά τον παρουσιαστή. Εκείνος θεωρεί ότι μετά το σοβαρό ατόπημά του στο πρωινό και τα άστοχα σχόλια του ρεπορτάζ για την απώλεια του Τζόρτζ Μπάλντοκ, δικαιούται τουλάχιστον από τα ΜΜΕ και τον κόσμο μια δεύτερη ευκαιρία και όχι να συνεχίσουν να τον καταδικάζουν και να τον στήνουν στον τοίχο, μετά και την συγνώμη που ζήτησε.

Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας ένιωθε “λαβωμένος” ακόμα και από το ίδιο του το κανάλι, που κατά την δική του άποψη δεν προστάτεψε όπως θα έπρεπε έναν από τους βασικούς παρουσιαστές του, και δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση για την σχέση και την συνεργασία τους, ώστε να φρενάρει τις φήμες που έλεγαν ότι μπορεί να κοπεί ακόμα και το πρωινό μετά από το ρεπορτάζ της εκπομπής του. Ύστερα λοιπόν από όλα όσα συνέβησαν, η ψυχολογία του ίδιου συνεχίζει όπως μας ενημερώνουν να μην είναι καθόλου καλή, ενώ το πρωινό της Τετάρτης 16/10 που το “Πρωινό” κέρδισε την πρωτιά στους πίνακες της Nielsen, στο δυναμικό κοινό με 12,9% και στο γενικό με 14,3%, κανένας δεν χαμογελούσε στο κανάλι – ούτε και ο ίδιος ο παρουσιαστής χαιρόταν, όπως θα έκανε άλλες φορές, για τη νίκη του αυτή.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Γιώργος Λιάγκας φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη για το ρεπορτάζ στην πολυτελή κατοικία του άτυχου ποδοσφαιριστή Τζόρτζ Μπάλντοκ, που προκάλεσε γενική κατακραυγή από το κοινό, τα social media και όχι μόνο… Η ηγεσία του ΑΝΤ1 επικοινώνησε άμεσα μετά το τέλος της εκπομπής μαζί του, ζητώντας εξηγήσεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα και του έκαναν αυστηρές παρατηρήσεις για τις ακατάλληλες λεπτομέρειες που ακούστηκαν σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή. Μετά την πίεση της διοίκησης ο παρουσιαστής ανέλαβε πλήρως την ευθύνη του με ανάρτησή του στα social όπου παραδέχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν περιττό και ότι οι υπερβολικές λεπτομέρειες για το σπίτι του παρουσιαστή δεν έπρεπε να αναφερθούν. “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις” έγραψε, ενώ την επόμενη μέρα ζήτησε από τον αέρα του πρωινού ταπεινά συγνώμη.

Γιώργος Λιάγκας: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ζήτησε ο ίδιος
Πληροφορίες εκ των έσω του καναλιού λένε ότι στην συνέχεια προσπαθώντας ο Γιώργος Λιάγκας να αποφορτιστεί, όσο γινόταν βέβαια, από το κακό κλίμα και τις πιέσεις που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε σαν προσωπική χάρη, από τους υπεύθυνους προγράμματος του σταθμού, να αναβληθεί για μερικές μέρες η πρεμιέρα της νέας εκπομπής “The People’s choice” λόγω της επιβαρυμένης ψυχολογίας του που δεν του επέτρεπε προηγουμένως ούτε να κάνει πρόβες, ούτε να μπει στην διαδικασία μιας χαρούμενης ατμόσφαιρας, τόσο για τον ίδιο όσο και για το κοινό που θα τον παρακολουθούσε. Η πρότασή του έγινε δεκτή από την διοίκηση του σταθμού που τον ενημέρωσε όμως ότι πρέπει στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, λόγω προγραμματισμένων χορηγιών να έχουν ξεκινήσει.

Στο μεταξύ κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή υποστηρίζουν ότι, ενώ εκείνος εδώ και πολλά χρόνια ήθελε να έχει μια δεύτερη εκπομπή στο κανάλι και το είχε εκφράσει και σαν παράπονο, τώρα δείχνει μετανιωμένος για αυτό. Γιατί, ενώ η αρχική σκέψη του ΑΝΤ1 ήταν το παιχνίδι να είναι μαγνητοσκοπημένο, συνυπολογίζοντας την παρουσίαση του Λιάγκα στο Πρωινό, εκ των υστέρων αποφάσισε να βγαίνει live. Αυτό σημαίνει ότι ο “ταξιδευτής” Γιώργος Λιάγκας, ξεχνάει τα ταξίδια και τις εκδρομές, αφού θα είναι εγκλωβισμένος στην Αθήνα για την προετοιμασία του παιχνιδιού κάθε εβδομάδα, και όπως φαίνεται θα ζοριστεί αρκετά γιατί τελειώνοντας το παιχνίδι αργά το βράδυ της Κυριακής, την επόμενη μέρα, εκείνος θα πρέπει να ανταπεξέρχεται από πολύ νωρίς στις ανάγκες της πρωινής του εκπομπής.

 

READ MORE

LATEST NEWS