LIFESTYLE

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έμαθα να προστατεύομαι από τα ψευδή δημοσιεύματα και να τα διαχειρίζομαι»

Lifenews

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τη ζωή του. Παράλληλα ο frontman των Onirama αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο και στην αγάπη που έχει για τα παιδιά του και τον τρόπο που επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του.

Συγκεκριμένα σχολίασε τις ανακρίβειες που γράφονται για εκείνον, σχολιάζοντας με χιούμορ ότι δεν θα τους έφτανε ο χρόνος αν ήταν να απαριθμήσει όλα τα περιστατικά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης θυμήθηκε συγκεκριμένα ένα: «Έχει γραφτεί ότι έπεσα με τη μηχανή και χτύπησα, ενώ δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή». Ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως έχει μάθει να προστατεύεται από τέτοια ψεύτικα νέα δηλώνοντας πως: «Έμαθα να διαχειρίζομαι και να προστατεύομαι από τα ψευδή δημοσιεύματα».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τις πολύτιμες στιγμές με τους γιους του
Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε ότι συνειδητά επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα μέσα, καθώς αυτή είναι μια πτυχή που θέλει να διαφυλάξει. Παράλληλα, μίλησε για την οικογένειά του και τον χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά του. «Δεν τα προλαβαίνω», είπε με χιούμορ για να συμπληρώσει: «Θέλει έναν προγραμματισμό για να είμαι κοντά τους και αυτό κάποιες φορές είναι κουραστικό. Τον ελεύθερό μου χρόνο τον διαθέτω συνειδητά στα παιδιά μου και θέλω να κρατήσω αυτές τις στιγμές. Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα».

Φόρος τιμής στον Μίμη Πλέσσα
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε επίσης για τη συμμετοχή του σε βραδιά αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την τιμή να εμφανιστεί σε αυτή την εκδήλωση. Παράλληλα, έδειξε τον θαυμασμό του για τη Μαρινέλλα, αναφέροντας ότι πίστευε από την αρχή στη δύναμή της ψυχής της και ανυπομονεί να τη δει όρθια μετά από την περιπέτεια της υγείας της.

READ MORE

LATEST NEWS