LIFESTYLE

Ξεσπά η αδερφή της «Gigi» μετά το podcast με τον Φειδία - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κανέναν»

Ξέσπασε η αδερφή της Γεωργίας Γιόκκα ή αλλιώς Gigi, Παντελίτσα, μετά το αποκαλυπτικό podcast με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή και Youtuber Φειδία Παναγιώτου.

Μεταξύ άλλων, η Παντελίτσα ανέφερε:  «Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την θλίψη μου. Η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει η Γεωργία αλλά θέλοντας να μην την ισοπεδώσει και να την κακίσει κρατήσαμε κάποιες σχέσεις σε κόσμια πλαίσια, παρ’ όλο που εκφράσαμε την έντονη μας αντίθεση πάρα πολλές φορές για αυτό που κάνει αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε εμείς τις πράξεις του καθενός. Και βρίσκω πάρα πολύ άδικο για τα αδέλφια μου, για τους γονείς μου να συνδέεται το όνομά μας με τις πράξεις της Γεωργίας. Βρίσκω φριχτό ένας άνθρωπος, για οποιοδήποτε λόγο, να επιδίδεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις, βλάπτοντας και τον ίδιο του τον εαυτό και την υπόληψή του και την οικογένειά του. Για ποιο πράγμα; Για οικονομικό όφελος; Δεν είναι αυτό που ακούτε! Και δεν αξίζει ούτε και ένα σεντ τούτη η πράξη».

Την ίδια στιγμή επεσήμανε: «Σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο δεν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Αντιθέτως είναι πρότυπα προς αποφυγήν. Βλέπετε πως τίποτα άδικο και τίποτα ψεύτικο δεν ευλογείται και δεν ευοδώνεται στο τέλος της ημέρας. Στη ζωή μας πρέπει να πορευόμαστε με κάποιες αξίες και αρχές… τα υπόλοιπα, οι επιτυχίες, τα χρήματα, τούτα ούλα, τι να τα κάμεις όταν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στον ίδιο σου τον τόπο σου. Είναι τραγικό! Δεν πρέπει να το ακολουθεί κανένας».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS