LIFESTYLE

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον Νταλάρα ενώ παράλληλα εκείνος ήταν με άλλη

LifenewsTeam

Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Happy Day την κρυφή σχέση που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα ενώ εκείνος ήταν παράλληλα με τη Βέρα Κρούσκα.

Αρχικά για το αν φλερτάρει με άνδρες, είπε: «Για να σε κοιτάξουν οι άνδρες - δεν λέω τα αγόρια πια - πρέπει να τους κοιτάξεις. Και εγώ δεν τους κοιτάω πια. Δηλαδή δεν φλερτάρω. Με έχει φλερτάρει μικρότερος άνδρας. Αισθάνθηκα αστεία. Σαν να ήμουν θεία του ή μαμά του, κάπως έτσι. Δεν μου αρέσει».

Λίγο αργότερα έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα βέβαια. Ήμασταν στο θέατρο "Ακροπόλ" και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά. Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο».

READ MORE

LATEST NEWS