LIFESTYLE

Νέα αεροπορική περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη: «Να καθίσετε στα σπίτια σας αν σας ενοχλούν τα μωρά»

Lifenews

Μια σχετικά άβολη στιγμή βίωσε η Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αφού κάποιος συνεπιβάτης της, έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά του γιου της.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή influencer, ο γιος της ήταν σχετικά αναστατωμένος στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να κάνει φασαρία. Μια αεροσυνοδός εδάφους την πλησίασε μήπως χρειάζεται κάποια βοήθεια και στη συνέχεια της αποκάλυψε πως κάποιος κύριος παραπονέθηκε για τη φασαρία που κάνει το παιδί της.

"Είμαι μία κουρασμένη μάνα. Δύσκολες οι πτήσεις με μωρό συμπεθέρες. Εντάξει, όλα καλά, θα ξεκουραστώ τώρα λίγο, αφού τελείωσα τις δουλειές μου και στρώσω το σπίτι. Έχω και ένα γρήγορο storytime από το αεροδρόμιο..." είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok και συνέχισε:

"Και που λες περιμένω στο lounge με τον Πάρη να περάσουμε στην πτήση μας. Ο Πάρης γενικά είναι σε μία εξαλλοσύνη, κάνει τα δικά του, φωνάζει λίγο. μουρμουρίζει λίγο, κλαίει... Εντάξει σπάει τα νεύρα τριγύρω το κατανοώ. Έρχεται μία αεροσυνοδός εδάφους, γλυκύτατη η κοπέλα, δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε και μου λέει 'Μπορώ να κάνω κάτι για το μωρό;' 'Τι να κάνεις αγάπη μου' τις απάντησα. Μου λέει 'Να του δώσω κάτι;' και της δείχνω τριγύρω. Στο lounge έχει φαγητό, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Της δείχνω ότι έχω πάρει πέντε πιάτα με τα πάντα για το μωρό, φρουτάκια, κρακεράκια, κριτσινάκια, σουτζουκάκια μέχρι τα πάντα, μήπως κάτι θέλει να απασχοληθεί ή να τσιμπήσει. Τις δείχνω 'Τι άλλο να μου φέρεις, δεν θέλει να συνεργαστεί'. Μου λέει 'κάτι να κάνουμε για να σταματήσει' και απάντησα 'Τι να κάνουμε, μωρό είναι θέλει τώρα να κλάψει'.

Συνεχίζοντας την εξιστόρησή της, η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας είπε ότι "Μου είπε ότι 'Παραπονέθηκε στην επιβάτης για το μωρό σας που κλαίει, να σταματήσει κάπως". Λέω 'Μάλλον ο συνεπιβάτης αυτός δεν θα έχει μωρό, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει έχω δοκιμάσει τα πάντα από τραγουδάκια μέχρι τα πάντα. Εάν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός μπορεί να έρθει να μιλήσει σε εμένα και θα του απαντήσω καταλλήλως'. Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της και έπρεπε να με ρωτήσει ή να μου μεταφέρει τέλος πάντων την πληροφορία αλλά φίλε τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω δηλαδή; Να το φιμώσω το μωρό; Δεν είναι ούτε δύο χρονών, είναι 22 μηνών, να το φιμώσω; Να του ράψω το στόμα; Τι να κάνω; Καταλαβαίνω, βάλε τα ακουστικά σου, δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω... Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, ούτε καν για εμένα το να κλαίει το μωρό αλλά, παιδιά, τι να κάνουμε. Αυτά είναι μέσα στη ζωή. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο είσαι εσύ. μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος".

Σε πιο έντονο ύφος, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: "Μάνα είμαι, μωρό μικρό έχω. Να κάτσω στο σπίτι μου, να κλειστώ μέσα επειδή δεν θέλεις να ακούς το μωρό να κλαίει; Που θα τύχει σε μία από τις τόσες πτήσεις να είναι κακόκεφο. Όχι! Θα κάτσεις να το ακούσεις. Μανές, μην πτοείστε κορίτσια μου, αλήθεια μην πτοείστε καθόλου, που έρχονται και σας λένε τι να κάνετε και ότι ενοχλεί το μωρό σας. Να καθίσετε στα σπίτια σας αν σας ενοχλούν τα μωρά των άλλων. Δεν κατάλαβα... Και άντε εγώ έχω ψυχολογία και δεν πτοούμαι και γυρίζει το μάτι μου, δεν θέλω εσείς που μπορεί να είστε πιο χαμηλών τόνων να νιώθετε ενοχικά και άσχημα και να κάθεστε σπίτι".

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS