LIFESTYLE

Μαρινέλλα: «Απόφαση των γιατρών η παραμονή της στη ΜΕΘ» – Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της

Lifenews

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό» για τη Μαρινέλλα και την κατάσταση της υγείας της.

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου όταν η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη Μαρινέλλα να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου παραμένει στη ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό» για τη Μαρινέλλα και την κατάσταση της υγείας της. «Είναι απόφαση των γιατρών της να παραμείνει στη ΜΕΘ, πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί για να σταθεροποιηθεί καλύτερα» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο»

«Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από την ομάδα που τον κουράρει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε» είπε η Ματίνα Παγώνη και συμπλήρωσε: «Η Μαρινέλλα είναι δυνατή, έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και από εκεί σιγά – σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών με τη νόσο αυτή».

Μάλιστα, τόνισε ότι ήταν μια πολύ σοβαρή κατάσταση και «μέχρι να σταθεροποιηθεί, λέμε ότι είναι σταθερή χωρίς να διαφεύγει τον κίνδυνο», ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει η ηλικία σε τέτοια περιστατικά: «Στους ασθενείς αυτούς δεν βοηθάει η μεγαλύτερη ηλικία. Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο ο οργανισμός αντιδρά λιγότερο. Στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Πιστεύω, ότι μέσα στην εβδομάδα η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

READ MORE

LATEST NEWS