LIFESTYLE

Κλέλια Ανδριολάτου: Γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της στη Μύκονο σε ένα πάρτι με φίλους - Φωτογραφίες

Lifenews

Επέλεξε να γιορτάσει μακριά από την Αθήνα

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε 28 ετών και θέλησε να το γιορτάσει με τους φίλους της στην Μύκονο. Η όμορφη ηθοποιός μαζί με τους φίλους ετοίμασαν ένα πάρτι με μπαλόνια, τούρτα και γιορτινό κλίμα.

Η ανάρτηση με το πάρτι

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στo Instagram, η ηθοποιός του «Maestro» μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Όπου και να είμαστε είμαστε μαζί. Με άλλους 28 χρόνια τώρα, με άλλους σαν μια ζωή, με όλους εσάς που νιώθω σαν να είμαστε παρέα κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για την πανέμορφη αγάπη που με φωτίζει με έμπνευση για να συνεχίζω την κάθε μέρα μου με δύναμη και τρυφερότητα. Μαζί όπου.. έχουμε δρόμο ακόμα».

Γυρίσματα για τη ταινία στη Μύκονο

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Κυκλαδίτικο νησί με αφορμή τη συμμετοχή της σε μεγαλη διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. Η ηθοποιός υποδύεται ένα νεαρό κορίτσι από την Μύκονο που εργάζεται στο διάσημο Nammos. Πριν λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει πλάνα από το Mykonos Live TV, από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο διάσημο beach bar της Ψαρρούς.

Σε μια σκηνή η hot πρωταγωνίστρια σερβίρει ένα μπουκάλι σαμπάνια σε έναν πελάτη φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι με το αψεγάδιαστο κορμί της να κλέβει την παράσταση.

 

READ MORE

LATEST NEWS