LIFESTYLE

Ρέμος: Η αποκάλυψη για την πορεία υγείας της Μαρινέλλας, η αφιέρωση και η υπόσχεσή του στο Ηρώδειο

Lifenews

«Περαστικά στην Μαρινέλλα, γιατί όντως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, να ξέρετε, πηγαίνουν πολύ καλά»

Με αισιοδοξία μίλησε για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας από μικροφώνου σε όσους είχαν συγκεντρωθεί χθες το βράδυ (11/10) στο Ηρώδειο για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους για τα 35 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας στη μουσική, ο Αντώνης Ρέμος

Ο τραγουδιστής, συγκινημένος και ευγνώμων για την πρόσκληση που δέχτηκε από τον Γιώργο Θεοφάνους να τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει γράψει, αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του φίλη, τη Μαρινέλλα που εδώ και 2 εβδομάδες δίνει τη μάχη της στην εντατική.

0046_ANTONIS_REMOS_DIONISIS_TSAKNIS_992024.jpg

Όπως θα θυμάστε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού στις 26 Σεπτεμβρίου είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Αρχαίου Ωδείου μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Χθες το βράδυ, ο Αντώνης Ρέμος που μόνο ένταση και ανησυχία θα μπορούσε να νιώσει αφού μετά από λίγες μέρες βρισκόταν και πάλι στο Ηρώδειο, έχοντας βιώσει το θρίλερ που είχε διαδραματιστεί με την κατάρρευση της Μαρινέλλας, όταν ανέβηκε στη σκηνή, ζήτησε από την Πέγκυ Ζήνα να βρεθεί κοντά του και να τραγουδήσουν μαζί κάτι που ήθελε να αφιερώσει στη Μαρινέλλα.

«Αυτό το τραγούδι που θα ακούσουμε τώρα και θα έρθει η αγαπημένη μας Πέγκυ, ας έρθει πάνω. Που είναι η Πέγκυ; Έλα κορίτσι μου, επειδή μιλάμε για τη μάνα και πρέπει να είσαι παρούσα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Μάνα όλων μας» επεσήμανε και η Πέγκυ Ζήνα, καθώς ανέβηκε στη σκηνή.

Τότε ο Αντώνης Ρέμος είπε από μικροφώνου: «Περαστικά στην Μαρινέλλα, γιατί όντως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, να ξέρετε, πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως υποσχέθηκα και στους φίλους μας τους κοινούς, τους πολύ κοντινούς, αυτή τη συναυλία που κάναμε εδώ πέρα, που ξεκίνησε και είπε τα τρία τραγούδια, να την ολοκληρώσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

READ MORE

LATEST NEWS