LIFESTYLE

Παολίνα: Πέθανε πρωταγωνίστρια της σειράς – Το συγκινητικό «αντίο»

Lifenews

Η Jessica Jurado πέθανε σε ηλικία 55 ετών, λίγο πριν τα γενέθλιά της

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Jessica Jurado, της ηθοποιού που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στη θρυλική τηλενουβέλα «Παολίνα» (La Usurpadora).

Η Jessica Jurado πέθανε σε ηλικία 55 ετών, λίγο πριν τα γενέθλιά της, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή υποδυόμενη την Πατρίτσια Μπράτσο, τη σύζυγο του Ροντρίγκο, στη σειρά που αγαπήθηκε παγκοσμίως, καθώς μεταδόθηκε σε 120 χώρες και μεταφράστηκε σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Στην Ελλάδα, η «Παολίνα» έκανε πρεμιέρα το 1999 και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Η Γκαμπριέλα Σπάνικ, που υποδύθηκε τις εμβληματικές αδερφές Πάολα και Παολίνα, αποχαιρέτησε τη φίλη και συνεργάτιδά της με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram: «Η καρδιά μου είναι λυπημένη γιατί μια ταλαντούχα ηθοποιός που δούλεψε μαζί μου στο La Usurpadora μας άφησε. Σε αυτή τη στιγμή βαθιάς θλίψης, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της Jessica Jurado και να πω ότι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με την Jessica στο La Usurpadora και ότι θα τη θυμάμαι πάντα με τιμή. RIP Jessica Jurado».

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS