LIFESTYLE

Μπέσσυ Αργυράκη: Η γειτόνισσα του Τζορτζ Μπάλντοκ περιγράφει όλα όσα είδε και άκουσε

Lifenews

«Ήμασταν σε σοκ»

Από πνιγμό πέθανε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπαλντόκ, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εκδόθηκε χθες για την αιτία θανάτου του.

«Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς τέλος». Αυτές είναι οι δέκα λέξεις με τις οποίες η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη περιγράφει στην Espresso τις δραματικές στιγμές που έζησε και η ίδια, την ώρα που τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά για όσους αντίκριζαν το σώμα του 31χρονου άτυχου άνδρα στην πισίνα.

«Ήταν περίπου στις 20:30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: «Είναι στον πάτο, πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται!». Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένεια μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: «Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παιδιού. Δυστυχώς τέλος…». Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες» περιγράφει η Μπέσσυ Αργυράκη.

 

 

READ MORE

LATEST NEWS