LIFESTYLE

Κώστας Καζάκας: Ο λόγος που έφυγε από την Κύπρο - Τον αποκάλυψε μετά από 30 χρόνια

Lifenews

«Νομίζω πως ήταν το διαβατήριο για να μείνω στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Καζάκας μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στο γηροκομείο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «2night Show», με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «VIP-Καλά Γεράματα».

«Ειδικά τώρα, παρόλο που είναι χαβαλές, κάποιες στιγμές λέω "για φαντάσου να βρεθώ στο γηροκομείο". Άκου τι γίνεται τώρα... Εγώ θα ήθελα να είμαι με τα παιδιά μου, αλλά από την άλλη, επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ κοινωνικός, νομίζω δεν θα με χαλούσε ένα γηροκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, θα του άρεσε να κάνει νέους φίλους και δεν θα ήθελε να είναι όλη μέρα στο σπίτι των παιδιών του.

«Θα είχα παρέες, φίλους, θα είχα να ασχοληθώ. Φαντάσου αντίθετα να είμαι στο σπίτι των παιδιών και να είμαι μόνος μου, όπως το έζησα. Είχα τη μαμά μου και πολλές φορές ήταν μόνη στο σπίτι», εξήγησε.

Συμπλήρωσε: «Αν δεν σε έχουν ξεχάσει παντελώς, νομίζω ότι ένα γηροκομείο είναι ένα καλό μέρος. Γιατί όχι;».

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκας μίλησε για την απόφασή του μετά από τόσα χρόνια να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του: «Ευχαριστώ για πάντα τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανσίου για τον ρόλο μου στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Έλεγα “Θεέ μου, ας είναι το διαβατήριό μου να μείνω πια στην Ελλάδα, γιατί κουράστηκα”. Πολλά χρόνια στην Κύπρο, μου έλειψαν φίλοι, εξηντάρισα. Νομίζω πως ήταν το διαβατήριο για να μείνω στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS