LIFESTYLE

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται μετά από 11 χρόνια σχέσης

Lifenews

Μετά από 11 χρόνια σχέσης παντρεύονται στην Μυτιλήνη

Ο Γιάννης Νιάρρος βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube και αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την Χαρά Μάτα Γιαννάτου μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Οκτώβρη μάλλον θα έχω παντρευτεί, αν δεν έχει συμβεί κάτι… Είμαστε 11 χρόνια μαζί, από τα 21 μας. Είναι η νέα τάξη πραγμάτων. Είμαστε εμείς οι 90’s γενιά που τα βιώσαμε όλα, τα ζήσαμε και «δέσαμε τον γάιδαρό μας». Δεν είναι άσχημο έτσι πως το λέω. Έχει μια τεράστια θετική χροιά, έχεις κατασταλάξει που είσαι δοσμένος συναισθηματικά. Μια κόκκινη γραμμή»!

Και σε άλλο σημείο είπε: «Θέλει πολλή δουλειά να είσαι με έναν άνθρωπο 11 χρόνια. Έχει τα πάνω κάτω του, αλλά εν τέλει πάντα μένει ότι συναισθηματικά είσαι τόσο εκεί που όλα τα άλλα φαίνονται μικροτελίτσες. Παντρευόμαστε για τη φάση και το πάρτι. Θα γούσταρα να κάνω ένα παιδί. Και τώρα έχουμε οικογένεια, έχουμε και σκυλί και γατάκι. Μαζί μένουμε, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο γάμος θα γίνει στην Μυτιλήνη, στο χωριό μου. Θα κάνουμε και ένα ωραίο πάρτι στην παραλία. Θα το συνδυάσουμε με τις διακοπές μας»!

 

READ MORE

LATEST NEWS