LIFESTYLE

Κέλλυ Κελεκίδου: Η απάντηση περί χωρισμού με το Νίκο Κουρκούλη

Lifenews

«Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι…»

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την επιστροφή της στις πίστες μετά από 9 χρόνια αποχής. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα κατ΄επιλογή πάνω από 9 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για το νέο βήμα στα επαγγελματικά της.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί είναι η προσωπική της ζωή, καθώς κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα φήμες πως υπάρχει κρίση στο γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη.

Η απάντηση της Κέλλυς Κελεκίδου για το Νίκο Κουρκούλη

«Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδελφής μου. Ο Νίκος ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Σε αυτό είμαι παρα πολύ χαρούμενη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά», απάντησε η Κέλλυ Κελεκίδου σε ερώτηση σχετικά με τα όσα γράφτηκαν πως στο γάμο της αδερφή της δεν βρέθηκε ο σύζυγός της.

«Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε, αν έχω κάτι να πω και όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ», ξεκαθάρισε στο τέλος χωρίς ωστόσο να απαντάει ανοιχτά.

 

READ MORE

LATEST NEWS