LIFESTYLE

Θύμα κλοπής ο Ετεοκλής Παύλου

Lifenews

Μάθε τι συνέβη

Θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ της Τετάρτης 9/10 ο Ετοεκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Breakfast@Star αποκάλυψε ότι άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητό του και του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα, κάποια από τα οποία είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνον.

«Είμαι και λίγο φορτισμένος από χθες (σ.σ. Τετάρτη 9/10). Με έκλεψαν χθες το βράδυ. Μου έκλεψαν το αμάξι. Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο. Πήραν πράγματα από μέσα και συναισθηματικής αξίας. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι “μακάρι να τα έχετε τόσο ανάγκη ρε παιδιά και να πιάσουν τόπο”», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν κάνει να κρατάς τέτοιο βάρος μέσα σου και να σκέφτεσαι έτσι. Μπορεί ένας άνθρωπος να το είχε τόσο ανάγκη. Μου πήραν κάτι μπλούζες, κάτι φούτερ, κάτι καπέλα, απλά ήταν συναισθηματικής αξίας, ειδικά ένα προσωπικό αντικείμενο, που δεν έχει τόση αξία πάντως».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήταν η χρηματική αξία των πραγμάτων που τον στενοχώρησε, όσο το ότι παραβιάστηκε ο χώρος του: «Νιώθεις ότι παραβιάζεται ο χώρος σου, μπαίνω και τώρα στο αμάξι και σοκάρομαι».

 
 
 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS