LIFESTYLE

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Lifenews

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Τετάρτης, περίπου στις 2 π.μ. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς μέλη της οικογένειάς της.

Η 100χρονη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει ανεξίτηλα την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η είδηση της νοσηλείας της Καίτης Γκρέυ προκάλεσε έντονη ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές της.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται αναίσθητη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Η Καίτη Γκρέυ, που πρόσφατα γιόρτασε τα 100ά γενέθλιά της, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, αδυνατώντας να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα, σύμφωνα με δηλώσεις της εγγονής της, Αγγελικής Ηλιάδη. Παρά τις δυσκολίες, η μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού παραμένει αγαπητή σε όσους την γνώρισαν και λάτρεψαν τη φωνή της.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS