LIFESTYLE

Πλούταρχος: Το λεει η δικηγόρος της γυναίκας που τον παρενοχλούσε έξω από το σπίτι του

LifenewsTeam

«Θέλω να κάνουμε έρωτα»

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει θαυμάστρια, η οποία τον παρενοχλούσε καθημερινά επί μήνες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η συγκεκριμένη γυναίκα πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και έμεινε για ώρες έξω από το σπίτι του, από το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε.Η 47χρονη από την πλευρά της δηλώνει αθώα και ανέφερε πως ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τον τραγουδιστή και να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του.

«Η εντολέας μου σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της ερωτεύτηκε ίσως και παράφορα και μονόπλευρα σίγουρα τον τραγουδιστή αυτόν, ο οποίος δεν της είχε δώσει δικαιώματα, είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης. Δεν γνώριζε ότι είναι ακόμα με τη γυναίκα του. Όλα αυτά που ακούστηκαν ότι τον παρακολουθούσε, ήταν stalker έξω από το σπίτι του δεν ευσταθούν. Παλιότερα όταν ένας άντρας διεκδικούσε μια γυναίκα, την περίμενε στην στροφή για να της αποσπάσει μια κουβέντα ή της έκανε καντάδες, ήταν όλο αυτό ρομαντισμός. Τώρα μια γυναίκα που ερωτεύτηκε έναν επώνυμο, δεν ήξερε πού συχνάζει και έκανε κάποιες βόλτες συγκεκριμένες ημέρες έξω από το σπίτι του μήπως και τον δει χωρίς να ξέρει ότι είναι αντιληπτή και αφήνοντας του κάποια σημειώματα ως ενήλικη γυναίκα που διεκδικεί έναν άντρα. ‘Γιάννη μου’ τον αποκαλούσε, δεν του έλεγε αισχρά λόγια. Εκ του αποτελέσματος πράγματι μπορεί να τον τρόμαξε, όμως σκοπός της ήταν να τον γνωρίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη για αυτό, όμως ήταν ερωτευμένη δεν ήταν επικίνδυνη. Έχει δείξει τη μεταμέλειά της και δεν τον έχει ξαναενοχλήσει ποτέ. (…) Τα μηνύματα υπάρχουν, τα έστειλε από τον έρωτά της, όχι για να τον τρομοκρατήσει και να τον προσβάλει»λέει στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας, Πωλίνα Βέλτση.

 

READ MORE

LATEST NEWS