LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αιφνιδιαστική αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη στην δικαστική ανακοίνωση – «Δεν έχω διαβάσει τίποτα…»

Lifenews

Σήμερα, 08/10, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε στις κάμερες σχετικά με την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του, Βάσω Μαζωνάκη, σε συνέχεια της πολύκαιρης δικαστικής τους διαμάχης.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι σύντροφος της αδελφής του τραγουδιστή και έχει λάβει ενεργή θέση στο πλευρό της κατηγορούμενης . Εχθές λοιπόν, 07/10, ο Γιώργος Μαζωνάκης ενώ για αρκετό καιρό είχε “παγώσει” την υπόθεση, ξάφνιασε με την έκδοση μιας νέας σκληρής δικαστικής ανακοίνωσης προς την Βάσω Μαζωνάκη.

Η αιφνιδιαστική αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη στην νέα ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη
Σήμερα λοιπόν, οι κάμερες έπιασαν τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και τον ρώτησαν αναφορικά με την νέα δικαστική ανακοίνωση κατά της συντρόφου του. Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω διαβάσει τίποτα παιδιά. Άμα θέλετε να σας πω κάτι για μένα ευχαρίστως. Εγώ να σας πω την αλήθεια, δόξα το Θεό η υγεία μου είναι πάρα πολύ καλά, είμαι ευλογημένος. Η σεζόν πάει καλά, ξεκινήσαμε καλά. Καλή σεζόν να έχετε».

Πως είναι οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του σήμερα
Η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή και μάνατζέρ του, Βάσω Μαζωνάκη, φαίνεται πως έχει φτάσει σε αδιέξοδο λόγω οικονομικών διαφορών. Ο τραγουδιστής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία και την καλλιτεχνική του πορεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρήξη μεταξύ των δύο αδερφών είχε ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια, με εντάσεις που τώρα φαίνεται να κορυφώνονται.

Παρά τις εξελίξεις, υπάρχει πιθανότητα εξωδικαστικού συμβιβασμού, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να θέλει να αποφύγει περαιτέρω εντάσεις, ειδικά λόγω της σοβαρής κατάστασης υγείας του Δημήτρη Μακρυνιώτη, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Gravis. Ο τραγουδιστής φέρεται να επιθυμεί να στηρίξει συναισθηματικά την αδερφή του σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, τη νόσο Gravis, που επηρεάζει τους μύες. «Έχω βρει τις ισορροπίες μου και αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

READ MORE

LATEST NEWS