HOLLYWOOD NEWS

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Η αφιέρωση στη Τζέσικα Μπίελ για τη 12η επέτειο του γάμου τους

Lifenews

Της φώναξε «σ' αγαπώ» σε συναυλία του

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ γιορτάζουν τη 12η επέτειο του γάμου τους.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, φρόντισε να της κάνει μια έκπληξη με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα. Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Μόντρεαλ, της φώναξε για να της ευχηθεί από τη σκηνή.

Ενώ τραγουδούσε στο Bell Centre του Μόντρεαλ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, με τίτλο «Forget Tomorrow», ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ διέκοψε το πρόγραμμα και φώναξε: «Είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Η γυναίκα μου είναι εδώ απόψε. Και σήμερα είναι η 12η επέτειός μας».

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δημοσίευσε τη στιγμή αυτή και σε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, ο τραγουδιστής κοιτάει την Τζέσικα Μπίελ, με εκείνη να του στέλνει φιλιά, ενώ βρίσκεται στο κοινό.

Στη συνέχεια, ακούγεται να της λέει: «Να είστε καλοί μαζί της λοιπόν, Μόντρεαλ, γιατί με μοιράζεται με όλους εσάς απόψε. Σ' αγαπώ μωρό μου».

«Σε ευχαριστώ Τζέσικα Μπίελ που μοιράστηκες την ημέρα της επετείου μας με το Μόντρεαλ», γράφει ο Τίμπερλεϊκ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 


Εκείνη με τη σειρά της, αναδημοσίευσε το βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε πάνω του: «Δεν θα ήθελα να την περάσω πουθενά αλλού».

juastin

READ MORE

LATEST NEWS