HOLLYWOOD NEWS

Diddy: Σταρ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο ανησυχεί μήπως κυκλοφορήσει βίντεο με τον ίδιο - «Ζει έναν εφιάλτη»

Lifenews

Δεν είναι σαφές αν ήταν θύμα ή συνεργός του - Λέγεται ότι το βίντεο τον δείχνει κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης με τον ράπερ

Μία διάσημη προσωπικότητα φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Diddy και είναι μάλιστα, τρομοκρατημένη από τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στην Post, ένας άνδρας ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πιο διάσημους ανθρώπους της σόουμπιζ, «ζει τον απόλυτο εφιάλτη».

Θεωρεί ότι τα βίντεο του Diddy από τα πάρτι που διοργάνωνε θα «κάψουν» πολύ κόσμο, ενώ τόνισε πως είναι τρομοκρατημένος, ακόμα και για τον εαυτό του.

«Αισθάνεται σαν να τον προδίδει ο Diddy και σαν να παραβιάζει τη ζωή του. Οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει πολλά ζητήματα. Φέρνει μερικές πραγματικά ανησυχητικές, κακές αναμνήσεις. Αισθάνεται σαν να έχει πέσει θύμα του πριν χρόνια και τώρα θυματοποιείται ξανά», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν αυτό το βίντεο βγει στη δημοσιότητα, θα τον ακολουθεί για μία ζωή. Θα είναι για πάντα στο διαδίκτυο».

Άλλη πηγή από το περιβάλλον του σταρ, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αναφέρει: «Δεν μπορεί να κάνει και πολλά για αυτό. Αν έχει τραβηχτεί κάποιο βίντεο χωρίς να το ξέρει, τότε με κάποιον τρόπο μπορεί να δημοσιοποιηθεί».

Λέγεται ότι το εν λόγω βίντεο, που φοβάται μη βγει στη δημοσιότητα, δείχνει τον ανώνυμο σταρ να κάνει σεξ με τον Diddy.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS