LIFESTYLE

Συγκινεί ο Κούλλης Νικολάου: «Παπά δεν σε χόρτασα δεν πρόλαβα να σε κάνω περήφανο, να σε φροντίσω»

Lifenews

Συγκινεί ο Κούλλης Νικολάου για τον πατέρα του.

Με μια ανάρτηση του ο Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα του , νιώθοντας λύπη και στεναχώρια που δεν πρόλαβε να ζήσει μαζί του περισσότερες στιγμές « Ξέρεις κάτι σήμερα είχα την κουβέντα σου , μιλούσα με τον πεθερό και του έλεγα πως ήρθες στον ύπνο μου , σε ευχαριστώ παπά μου. Ξέρεις ακόμα κάτι την Κυριακή ο γιος μου Νεκτάριος γίνεται 18 δεν τον γνώρισες δεν αγκάλιασες όταν γεννήθηκε , μα του μιλώ για σένα και ξέρω πως εκεί που είσαι τον φυλάς και τον αγαπάς , ήθελα να βγάλω το όνομα σου μα η νύφη σου είχε τάμα στον άγιο Νεκτάριο , αγάπησα και σεβάστηκα το τάμα αυτό και ήταν ευλογία μεγάλη γιατί παπά μου ο Άγιος αυτός είναι στο πλάι του πάντα και μας το Έδειξε πολλές φορές . Παπά δεν σε χόρτασα δεν πρόλαβα να σε κάνω περήφανο να σε ταξιδέψω να σε φροντίσω . Σε Θυμάμαι και μου Λείπεις».

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη του στην ΕΡΤΙ στην εκπομπή «Στούντιο 4», είχε μιλήσει για τον πατέρα του λέγοντας

«Δούλευα από τα 10 μου. Ο πατέρας μου ήταν μεγάλος, όταν ήμουν 10 ετών ήταν 73 ετών. [...] Ήταν ένας αυταρχικός πατέρας, τον λατρεύω, δεν του ρίχνω καμία ευθύνη. Ήταν γεννημένος το 1913, ήταν άλλων αρχών. Δεν ήταν της αγκαλιάς, την αγκαλιά την αντιμετώπιζε... δεν ήταν αντριλίκι. Το αντίθετο κάνω εγώ με τα παιδιά μου. Εγώ γεννημένος ευαίσθητος άνθρωπος, είχα άλλες ανάγκες»

READ MORE

LATEST NEWS