LIFESTYLE

Πάνος Κιάμος: Η ηλικία, η σπουδαία καριέρα, η πατρότητα και η... ιατρική!

Lifenews

Ο Πάνος Κιάμος έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με την ξεχωριστή φωνή του και τις ερμηνείες του

Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με μια καριέρα που εκτείνεται σε δύο δεκαετίες.

Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1975 στη Λάρισα, ο Πάνος Κιάμος έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με την ξεχωριστή φωνή του και τις ερμηνείες του, οι οποίες συνδυάζουν στοιχεία παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με μοντέρνους ρυθμούς.

Μουσικά βήματα

Η καριέρα του Πάνου Κιάμου ξεκίνησε το 1996 όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, ο οποίος δεν άργησε να κερδίσει την προσοχή του κοινού. Ωστόσο, η μεγάλη του επιτυχία ήρθε με τη συμμετοχή του σε δημοφιλή κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, όπου παρουσίαζε τις επιτυχίες του και απέσπασε θετικές κριτικές.

Με τα χρόνια, ο Πάνος Κιάμος έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, ενισχύοντας τη θέση του στη μουσική σκηνή.

Στυλ και επιρροές

Η μουσική του Πάνου Κιάμου διακρίνεται για τον συνδυασμό παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με σύγχρονα στοιχεία, ενώ οι ερμηνείες του χαρακτηρίζονται από έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η φωνή του έχει αναγνωριστεί για την καθαρότητά της και την ικανότητά του να ερμηνεύει ποικιλία μουσικών ειδών, από λαϊκά μέχρι σύγχρονα κομμάτια. Η ικανότητά του να συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο έχει συμβάλει στη διαρκή δημοτικότητα του.

Προσωπική ζωή

Ο Πάνος Κιάμος διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αν και είναι γνωστό ότι ήταν παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Η οικογένεια είναι σημαντική για εκείνον, και συχνά αναφέρεται στην ανάγκη να κρατάει ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή. Σε δηλώσεις του, έχει τονίσει πόσο πολύτιμη είναι η στήριξη των δικών του ανθρώπων στην καριέρα του και πώς η οικογένεια του παρέχει τη δύναμη που χρειάζεται.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ανοίξει την καρδιά του και είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Ιατρική. Παρά το γεγονός ότι είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν ακολούθησε ποτέ αυτόν τον δρόμο. Όπως ανέφερε, ανήκει στη γενιά των παιδιών που οι γονείς τους επιθυμούσαν να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες ή πολιτικοί μηχανικοί.

«Εγώ είμαι της γενιάς που οι γονείς μας ήθελαν να γίνουμε γιατροί. Ήμασταν καταδικασμένοι», είπε χαρακτηριστικά. «Στη σχολή ήμουν φυτό, σημαιοφόρος, με όλα τα αριστεία, αλλά μου άρεσε πάντα η μουσική».

Όσον αφορά την Ιατρική, ο Πάνος Κιάμος δήλωσε: «Μου έλεγαν οι γονείς μου ότι η μουσική δεν είναι κάτι σταθερό. Πέρασε στην Ιατρική να έχουμε κάτι σταθερό και μετά». Ωστόσο, καθώς μεγάλωνε, συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με την Ιατρική. «Κατάλαβα ότι θα έπρεπε να φτάσω 35 με 40 χρονών για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Πέρασα Ιατρική, αλλά δεν πήγα ποτέ».

 

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS