LIFESTYLE

Κατερίνα Στανίση: «Είχα φλερτ με συναδέλφους, αλλά…» – «Κάποια πράγματα δε θέλω να βγουν παραέξω»

Lifenews

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τη ζωή και την πολύχρονη πορεία της στο χώρο του τραγουδιού, μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“.

Η διάσημη λαϊκή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της σχετικά με τον έρωτα, το φλερτ με τους συναδέλφους της, και την άποψή της για τη βιογραφική ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες.

Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση
«Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Αν την αφήσεις, σε αφήνει. Παλεύω από παιδί, ας μην είμαστε αχάριστοι», παραδέχθηκε η Κατερίνα Στανίση.

«Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές και φλερτ με συναδέλφους, αν και ποτέ δεν προχώρησαν σε κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και ανταλλάσσαμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί», αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.

«Ο έρωτας σε γεμίζει και σε μεταμορφώνει, αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Όταν αγαπάς και για τους δύο, μέχρι πότε μπορείς να το κάνεις αυτό; Έχω βιώσει τέτοιες σχέσεις. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα εντελώς», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η ίδια.

Αναφερόμενη στη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, η Κατερίνα σχολίασε: «Δε θα με ενθουσιάσει κάτι στην ταινία “Υπάρχω”. Ο Χρήστος Μάστορας θα ήταν καλός για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά θα έπρεπε να μην τραγουδήσει, γιατί η φωνή του ταιριάζει αλλού».

«Για μένα, το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη αποτέλεσε τη μισή μου καριέρα. Συναντιόμασταν αραιά και πού στον Άγιο Κωνσταντίνο, αλλά μιλούσαμε αρκετά στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος ήταν «καμένος» από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα κρατήσω για μένα. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται αυθεντικά, χωρίς προσθήκες», κατέληξε η Κατερίνα Στανίση, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να γίνει ταινία για τη δική της ζωή.

READ MORE

LATEST NEWS