HOLLYWOOD NEWS

Υπόθεση Diddy: Τα τραγούδια που φαίνεται να «αποκάλυψαν» τα όσα είχαν συμβεί στα «freak-offs»

Lifenews

Δείτε τα

Μια θεωρία συνωμοσίας, η οποία περιλαμβάνει τραγούδια από διάσημους καλλιτέχνες, έχει γίνει viral μετά τη σύλληψη του Sean "P. Diddy" Combs για εκβιασμό, διακρατική εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία, μετά τα όσα έγιναν γνωστά πάρτι τα διοργάνωνε.

Συγκεκριμένα, τα πιο κάτω τραγούδια φαίνεται να είχαν «αποκαλύψει» τα όσα εκτυλίχθηκαν:

1/ J. COLE – SHE KNOWS

2/ KENDRIC LAMAR – WATCH THE PARTY DIE

3/ KANYE WEST – NO PARTIES IN THE LA

4/ JUSTIN BIEBER - YUMMY


5/ EMINEM - FUEL

Το χρονικό και οι κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός ράπερ και μουσικός παραγωγός Sean "Diddy" Combs, κατά κόσμον P. Diddy, συνεήλφθη τη Δευτέρα 16/09/2024 ως ύποπτος για εκβιασμό, διακρατική εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία. Την επόμενη μέρα αποσφραγίστηκε νέο κατηγορητήριο, το οποίο αποκάλυψε αποκρουστικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του – αλλά δεν κατονόμασε τους πολλούς ανθρώπους που κατά πως φαίνεται εμπλέκονται.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τον κόσμο να παρακολουθεί την υπόθεση με κομμένη την ανάσα, μαζέψαμε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της ιστορίας.

Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν διατάξει έλεγχο στις επαύλεις του ράπερ, βρήκαν ναρκωτικές ουσίες, πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού, βίντεο ερωτικού περιεχομένου και τρία όπλα AR-15.

Σύμφωνα με τα έγγραφα: «Τον Μάρτιο του 2024 ή περίπου τότε, κατά τη διάρκεια ερευνών στις κατοικίες του Combs στο Μαϊάμ και στο Λος Άντζελες, οι αρχές κατέσχεσαν διάφορες προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων ναρκωτικών και περισσότερα από 1.000 μπουκάλια baby oil και λιπαντικού».

Φαίνεται πως όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνταν στις «συγκεντρώσεις» που διοργάνωνε ο ράπερ στο σπίτι του. Σε αυτές, «ο Combs υπέβαλε τα θύματα σε σωματική, συναισθηματική και λεκτική κακοποίηση για να τα αναγκάσει να συμμετάσχουν σε βίντεο πορνό», αναφέρει η επίσημη κατηγορία. Επιπλέον, οι επιθέσεις «συχνά κατέληγαν σε τραυματισμούς που χρειάζονταν μέρες ή και εβδομάδες για να επουλωθούν».

Όσο για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, με παραμορφωμένους σειριακούς αριθμούς, το κατηγορητήριο αναφέρει πως κατασχέθηκαν. «Τα χρησιμοποιούσε για να εκφοβίσει και να απειλήσει άλλους, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων και των μαρτύρων της κακοποίησής του», λέγεται.

READ MORE

LATEST NEWS