HOLLYWOOD NEWS

Δεν θα το πιστέψετε: Τα ονόματα που δεν περιμέναμε να δούμε στη λίστα του Diddy - Μέσα ως και η Κάμαλα Χάρις

Lifenews

Συνεχώς τρέχουν και σοκάρουν οι εξελίξεις με την υπόθεση του ράπερ P. Diddy, η οποία φέρνει ξανά στο φως τα όσα διαδραματιζόταν εδώ και χρόνια στο Χόλιγουντ.

Ο γνωστός ράπερ, αυτή την στιγμή, κατηγορείται για εκβιασμό, διακρατική εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία, με τα πάρτι τα οποία διοργάνωνε, και συγκεκριμένα τους καλεσμένους που βρίσκονται στη λίστα του, να προκαλούν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, γνωστό έγινε ένα μέρος της περιβόητης λίστας με τους διάσημους που συμμετείχαν κατά καιρούς στα πάρτι του Diddy, η οποία περιέχει από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα μέχρι και πολιτικούς και βασιλικά μέλη.

Τα 42 διάσημα πρόσωπα που περιέχονται στη λίστα του Diddy:

1.Jay Z
2.Μπιγιόνσε
3.Τζένιφερ Λόπεζ
4.Κάνι Γουέστ
5.Κιμ Καρντάσιαν
6.Νάομι Κάμπελ
7.Λεονάρντο Ντι Κάπριο
8.Γιούζερ
9.Ριάνα
10.Μαράια Κάρεϊ
11.Πάρις Χίλτον
12.Τζάστιν Μπίμπερ
13.50 Cent
14.Κένταλ Τζένερ
15.Κάιλι Τζένερ
16.Drake
17.Σνουπ Ντογκ
18.Αλίσια Κις
19.Ντέιβιντ Μπέκαμ
20.Βικτόρια Μπέκαμ
21.Γουίλ Σμιθ
22.Κρις Μπράουν
23.Νίκι Μινάζ
24.Cardi B
25.Κρις Τζένερ
26.Ζεντάγια
27.Μάικλ Τζόρνταν
28.Αντέλ
29.Κρις Ροκ
30.Έυα Λονγκόρια
31.Τζο Τζόνας
32.Σακίρα
33.Σοφία Βεργκάρα
34.Ντέμι Λοβάτο
35.Τζον Λέτζεντ
36.Μπλέικ Λάιβλι
37.Ράιαν Ρέινολντς
38.Κάρα Ντελαβίν
39.Χέιλι Μπίμπερ
30.Πρίγκιπας Χάρι
31.Μπαράκ Ομπάμα
32.Μισέλ Ομπάμα
33.Μπιλ Κλίντον
34.Χίλαρι Κλίντον
35.Κάμαλα Χάρις
36.Κρίσι Τέιγκεν
37.Πριγκίπισσα Βεατρίκης της Νέας Υόρκης
38.Πρίγκιπας Αλβέρτο 2 του Μονακό
39.Παύλος Γλύξμπουργκ
40.Μαρί Σαντάλ
41.Λίουις Χάμιλτον
42.Στιβ Χάρβεϊ

Το χρονικό και οι κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός ράπερ και μουσικός παραγωγός Sean "Diddy" Combs, κατά κόσμον P. Diddy, συνεήλφθη τη Δευτέρα 16/09/2024 ως ύποπτος για εκβιασμό, διακρατική εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία. Την επόμενη μέρα αποσφραγίστηκε νέο κατηγορητήριο, το οποίο αποκάλυψε αποκρουστικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του – αλλά δεν κατονόμασε τους πολλούς ανθρώπους που κατά πως φαίνεται εμπλέκονται.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τον κόσμο να παρακολουθεί την υπόθεση με κομμένη την ανάσα, μαζέψαμε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της ιστορίας.

Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν διατάξει έλεγχο στις επαύλεις του ράπερ, βρήκαν ναρκωτικές ουσίες, πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού, βίντεο ερωτικού περιεχομένου και τρία όπλα AR-15.

Σύμφωνα με τα έγγραφα: «Τον Μάρτιο του 2024 ή περίπου τότε, κατά τη διάρκεια ερευνών στις κατοικίες του Combs στο Μαϊάμ και στο Λος Άντζελες, οι αρχές κατέσχεσαν διάφορες προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων ναρκωτικών και περισσότερα από 1.000 μπουκάλια baby oil και λιπαντικού».

 Φαίνεται πως όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνταν στις «συγκεντρώσεις» που διοργάνωνε ο ράπερ στο σπίτι του. Σε αυτές, «ο Combs υπέβαλε τα θύματα σε σωματική, συναισθηματική και λεκτική κακοποίηση για να τα αναγκάσει να συμμετάσχουν σε βίντεο πορνό», αναφέρει η επίσημη κατηγορία. Επιπλέον, οι επιθέσεις «συχνά κατέληγαν σε τραυματισμούς που χρειάζονταν μέρες ή και εβδομάδες για να επουλωθούν».

Όσο για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, με παραμορφωμένους σειριακούς αριθμούς, το κατηγορητήριο αναφέρει πως κατασχέθηκαν. «Τα χρησιμοποιούσε για να εκφοβίσει και να απειλήσει άλλους, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων και των μαρτύρων της κακοποίησής του», λέγεται.

READ MORE

LATEST NEWS