LIFESTYLE

Νάντια Μπουλέ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με το καστ του Chicago - Τα πόσα κλείνει; - Φωτογραφίες

Lifenews

Μια νέα δεκαετία από το Λονδίνο υποδέχτηκε η Νάντια Μπουλέ, αφού η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην πρωτεύουσα της Βρετανίας κάνοντας πρόβες για το μιούζικαλ Chicago.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Νάντια Μπουλέ θα πρωταγωνιστήσει ως Roxie Hart τη διεθνή παραγωγή του Broadway, με την ίδια να μένει στο Λονδίνο μαζί με την κόρη της, λόγω των προβών που πραγματοποιεί. Οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι μεγάλες, με την ίδια να μην ξεκουράζεται ούτε τ μέρα των 40ων γενεθλίων της, τα οποία γιόρτασε με το υπόλοιπο καστ του Chicago.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

H Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram, θέλντας να εκφράσει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τη συνθήκη που βιώνει στην τέταρτη δεκαετίας της, γράφοντας:

"So, this is 40!

Αλλαγή δεκαετίας, κάνοντας πρόβες για την ευρωπαϊκή περιοδεία του Chicago! Γεμάτη, χαρούμενη και κυρίως ευγνώμων για όλες τις νέες εμπειρίες που ζω!

Ας είμαστε γεροί και δημιουργικοί. Η ζωή είναι μία! 🙏

Spending this day with the amazing cast of Chicago, in London, has been a blessing!

Thank you for making this day a special one 🙏

#birthday #birthdaygirl #chicago #chicagoeuropeantour"

Επιπλέον, από το πρωί δημοσίευσε μερικά Instagram stories στα οποία έδειξε ότι ξεκίνησε τη μέρα της με μια ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα, φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της αλλά και την έκπληξη που της έκαναν φέρνοντας μια τούρτα στις πρόβες για το μιούζικαλ.

 

Πηγή: yupiii.gr

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS