LIFESTYLE

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έχω δεσμό με την Τζένη Οικονόμου εδώ και 9 μήνες. Είμαι ερωτευμένος»

Lifenews

Οι 3 εμφανίσεις του ζευγαριού

Στην εκπομπή Βuongiorno μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα και το ατυχέστατο και θλιβερό γεγονός της χειροδικίας του προς τη σύζυγό του. «Πέρασε μια περιπέτεια. Πιστεύω πως είναι ειλικρινής πως έχει μετανιώσει. Πιστεύω πως πολλά σχόλια που έχουν γίνει είναι άστοχα» σημείωσε ο ποινικολόγος.

Μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. «Η Αστυνομία με είχε θεωρήσει πιθανό στόχο, για αυτό είχε στείλει δύναμη να με προστατεύει εμένα και την οικογένειά μου είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Ο ίδιος μάλιστα απάντησε και σε σχετική ερώτηση σχετικά με την εντυπωσιακή σύνοδό του στον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε πως έχει δεσμό τους τελευταίους εννιά μήνες με την Τζένη Οικονόμου. Γνωρίστηκαν παραμονή Χριστουγέννων και από τότε έχουν μια όμορφη σχέση όπως τόνισε. Και συμπλήρωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια του κόσμου και δεν ασχολείται. Και τέλος τόνισε πως είναι ερωτευμένος.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου βρέθηκαν στο pre wedding δείπνο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου.
 

Το ζευγάρι παρευρέθηκε και στον γάμο της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη την επόμενη μέρα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

H πρώτη ωστόσο δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούνιο στην πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος.

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS