LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα: «Άβολα νιώθω όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity»

Lifenews

«Έσκασαν πολλά μικρά πραγματάκια μαζί»

Για τον όρο celebrity, αν τον έχει αποδεχτεί αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τις «κλειστές» της μέρες, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Επιδίωξες να γίνεις αυτό που λέμε «celebrity», να σε γνωρίζουν όλοι στον δρόμο;

Δεν νιώθω καθόλου celebrity. Δεν θα με δεις σε κοσμικά καλέσματα. Πέρσι δεν πήγα ούτε στην πρεμιέρα της μαμάς μου. Μπορεί να ανεβάσω ένα story από την επίσημη πρεμιέρα ενός φίλου χωρίς να είμαι εκεί.

Νιώθεις άβολα με τις κάμερες;

Άβολα νιώθω όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity. Στα 20 που ξεκινάς, μπορεί να έχεις μια ματαιόδοξα, τα ψωνίσματά μας ή τις αλαζονικές μας τάσεις, και προφανώς αυτό σε θαμπώνει στην αρχή. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο συνειδητοποίησα ότι είμαι πιο καλά αν βγω με τους φίλους μου και κάνουμε ό,τι τρέλα μάς κατέβει, παρά αν πάω σε ένα κοσμικό κάλεσμα που ξέρω ότι θα αναπαραχθεί. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει καλό στη δουλειά μου, με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη δυναμική εικόνα που εκπέμπεις τηλεοπτικά.

Μα εκεί νιώθω σαν στο σπίτι μου, από τους τεχνικούς, που έχουμε φτιάξει ένα γκρουπ και μιλάμε, μέχρι το κοντρόλ, που κάνουμε αδιανόητα πράγματα. Το να βγω σε μια αρένα που δεν ξέρω τι θα με ρωτήσει και τι θα μου πει ο καθένας με κάνει να αισθάνομαι άβολα. Δεν μου φαίνεται, αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθω μέσα μου μια συστολή.

Έχεις παραδεχτεί εξάλλου πως όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά κλείνεσαι σπίτι.

Ή παραανοίγομαι. Ή θα είμαι στο σπίτι και θα κοιτάω το ταβάνι ή θα πάρω τους φίλους μου και θα τους πω «για τις επόμενες δέκα μέρες θα είμαστε κάθε βράδυ έξω».

Πότε είχες τελευταία φορά τις κλειστές σου;

Την περασμένη εβδομάδα. Έσκασαν πολλά μικρά πραγματάκια μαζί και ένιωσα ότι με αποσυντονίζουν.

Πηγή ΟΚ!

READ MORE

LATEST NEWS