LIFESTYLE

Μαρινέλλα: Το κρίσιμο τρίτο 24ωρο – Ποια είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Lifenews

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στο «Υγεία» έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η Ματίνα Παγώνη ενημέρωσε στην Κοινωνία Ώρα Mega για τη κατάσταση της υγείας της:

«Το χθεσινό ανακοινωθέν μιλά για μία κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι όσο περνούν τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Αυτή τη στιγμή θα μπούμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή. Αυτό ανακοινώνει η ομάδα των γιατρών και σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, επομένως δεν εξελίσσεται η αιμορραγία -που αυτό φοβόμαστε- και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα μετά το τρίτο, θα πρέπει να δούμε μετά τη φαρμακευτική αγωγή τη δράση της κι ότι η αιμορραγία αρχίζει κι απορροφάται σιγά σιγά.

Πρέπει να πούμε ότι θέλει πολύ χρόνο αυτή η κατάσταση και δεν μπορεί να περιμένουμε αμέσως αποτελέσματα. Όπως παρατηρείτε το ανακοινωθέν μιλά ακόμα για σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν συνεχίζεται αυτή η σταθεροποίηση. Από εκεί και πέρα η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί, θα αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις. Είναι θετικά τα σημάδια ότι μιλάει και τα λαμβάνουμε υπόψιν σε όλη αυτήν την ιστορία. Μακάρι να προσχωρήσει έτσι όλη της η πορεία και να μην έχει επιπλοκές και αιμορραγία ξανά. Είναι πολύ βαριά περιστατικά αυτά» είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS