LIFESTYLE

Μαρινέλλα: Στην Ελλάδα εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της, Δημήτρης

Lifenews

Για να είναι δίπλα στη γιαγιά του

Για δεύτερο 24ωρο νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου Υγεία η Μαρινέλλα. Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού συνεχίζει να δίνει μάχη μετά το βαρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρέθηκαν η μονάκριβη κόρη της Τζωρτίνα και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», οι θεράποντες γιατροί παρατηρούν πως ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, ενώ η Μαρινέλλα έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σήμερα, Παρασκευή 27/9 στις 12:00 όλα δείχνουν πως θα δοθεί η ευκαιρία στους οικείους της να δουν τη Μαρινέλλα στο επισκεπτήριο, κάτι που είχε αναβληθεί χθες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Σύμφωνα ωστόσο με τα ρεπορτάζ έχει έρθει από το εξωτερικό και ο αγαπημένος της εγγονός, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

 

 
 
 
 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS