LIFESTYLE

Η λαμπερή παρουσίαση προγράμματος του OMEGA και οι εκπλήξεις της βραδιάς

Lifenews

Σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από γιορτινό φεστιβάλ, το Omega Channel υποδέχθηκε τους καλεσμένους του για πρώτη φορά στο σπίτι του, για να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2024 – 25.

Από την πρώτη στιγμή, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, διαφημιστές και διαφημιζόμενοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και συνεργάτες του σταθμού, μπορούσαν να αισθανθούν την παιχνιδιάρικη διάθεση, σε έναν κόσμο γεμάτο φώτα και χρώματα.

Κάθε γωνιά στον κήπο μας ήταν και μία εμπειρία με παιχνίδια, ποτά, φαγητά και φυσικά λιχουδιές όπως μαλλί της γριάς, ενώ δεν έλειπε ο εντυπωσιακός ξυλοπόδαρος-ζογκλέρ που έδινε τη δική του ευχάριστη νότα στον χώρο.

Το δικό της ξεχωριστό στίγμα έδωσε η παρουσιάστρια της βραδιάς, Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία με το αφοπλιστικό χιούμορ και την αμεσότητα που τη διακρίνει πρόσφερε στο κοινό μία ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα συναρπαστική ματιά για το νέο πρόγραμμα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν.

Με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και στην αφοσίωση των δημοσιογράφων να αναδείξουν τα πραγματικά γεγονότα, το Omega Channel συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό ειδήσεις με πολύπλευρη προσέγγιση, που καλύπτουν κάθε πτυχή της επικαιρότητας. Την ίδια στιγμή τα ψυχαγωγικά προγράμματα, οι σειρές αλλά και τα realities, τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους υπόσχονται στιγμές γεμάτες δράση και συναίσθημα που θα μείνουν χαραγμένες στην τηλεοπτική ιστορία.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η παρουσία του Εκτελεστικού Πρόεδρου του Ομίλου, κου Ιωάννη Χάσικου, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό στις εγκαταστάσεις του σταθμού, αναφέροντας  χαρακτηριστικά πως «εδώ οι ιδέες και τα σενάρια παίρνουν ζωή και μεταμορφώνονται σε συναρπαστικές παραγωγές». Μιλώντας για τον ιδρυτή Σωκράτη Χάσικο τόνισε πως «δεν ήταν απλώς ένας άνθρωπος με όραμα για τα μέσα ενημέρωσης. Αντικειμενικά, ήταν ένας άνθρωπος με βαθιές αρχές και ήθος, που πίστευε ακράδαντα στην αλήθεια, τη διαφάνεια και την κοινωνική ευθύνη. Παρά την πρόωρη απώλειά του, το πνεύμα και οι αξίες του παραμένουν ζωντανές και είναι ο φάρος μας σε μια ταραχώδη θάλασσα των μέσων ενημέρωσης. Υποσχέθηκα ότι το όραμά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από κάθε βήμα που κάνουμε, και αυτή η δέσμευση είναι η πυξίδα μας σε κάθε μας απόφαση». Αναφερόμενος στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού ο κ. Χάσικος το χαρακτήρισε δυναμικό και ολοκληρωμένο για όλων των ειδών τηλεθεατές, καθώς όπως εξήγησε δημιουργήθηκε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα στην ψυχαγωγία αλλά και στην ενημέρωση με πάντα πυλώνα μας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, Omega News. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τη νέα παραγωγή του σταθμού, το The Social Experiment σημειώνοντας: «Κάθε μας πρόγραμμα αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας, είτε μέσω της ψυχαγωγίας, είτε μέσω της ανάλυσης των γεγονότων που απασχολούν την κοινωνία μας. Αυτό φέτος θα είναι ακόμη πιο έντονο μέσα από τη νέα παραγωγή του Omega Channelthe Social Experiment».

Ο Γενικός Διευθυντής του Omega, κος Ευαγόρας Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην 6χρονη πορεία του σταθμού εκφράζοντας πως «κλείνει έξι χρόνια γόνιμης και δημιουργικής παρουσίας στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κύπρου μας. Συνεχίζουμε δυνατοί και με αυτοπεποίθηση να υπηρετούμε με πάθος την αποστολή μας, πιστοί και αφοσιωμένοι στο όραμα μας για πρωταγωνιστική πορεία στο τηλεοπτικό πεδίο». Ο κος Κωνσταντινίδης επισήμανε την ανανέωση του προγράμματος του Omega Channel σε μία ανταγωνιστική σεζόν αναφέροντας «ακόμα μια σεζόν που ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους τηλεοπτικούς παίχτες συνεχίζει να είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα εν μέσω δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος με πολλές προκλήσεις και αβεβαιότητες τόσο για τα νοικοκυριά όσο και τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Το πρόγραμμα του Omega Channel φέτος παραμένει ενισχυμένο, πλούσιο και ανταγωνιστικό και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε σε όλους εσάς τους πολύτιμους πελάτες μας, διαφημιστές και διαφημιζόμενους – τους αιμοδότες της τηλεοπτικής αγοράς – ισχυρά εφόδια και χρήσιμα εργαλεία για να προσεγγίσετε τους τηλεθεατές-καταναλωτές και να στείλετε τα δικά σας μηνύματα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο».

Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα παιχνίδια που βρίσκονταν στον χώρο γεμίζοντας με ζωντάνια, χαμόγελα και διασκέδαση την ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν και η έκπληξη με του καλεσμένους εξ Ελλάδος, Πάνου Ιωαννίδη, Δέσποινας Μοιραράκη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Θάνου Λούδου που ενίσχυσαν με την παρουσία τους ακόμη περισσότερο το αίσθημα της χαράς που ήταν διάχυτο στον αέρα, με τους καλεσμένους να αποχωρούν με προσμονή για ένα εξίσου συναρπαστικό νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα από την οθόνη του Omega Channel.

READ MORE

LATEST NEWS