LIFESTYLE

Δ. Μπάρκα: Απαντά πρώτη φορά σε όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη - «Δεν επιτρέπω να...»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε

Η Δανάη Μπάρκα κράτησε καλά κλειστό το στόμα της εδώ και πολλούς μήνες για τη σχέση που ακουγόταν την περασμένη Άνοιξη ότι διατηρούσε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη δεν βγήκε ποτέ να επιβεβαιώσει αλλά και ούτε να διαψεύσει αυτή η σχέση ενώ στα σχόλια που γίνονταν για εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα φρόντισε και εκεί να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις, κλείνοντας μάτια και στόμα σε όσα γράφονταν, σε όσα και αν λέγονταν. Σε συνέντευξή της, η Δανάη μιλάει πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη αυτή σχέση και δίνει την απάντησή της...

Το κοινό απολαμβάνει να μαθαίνει για την προσωπική ζωή των διασήμων.

Το κοινό ίσως έχει συνηθίσει να μαθαίνει τα προσωπικά των αναγνωρίσιμων ανθρώπων, αλλά δεν θεωρώ ότι μου προσδίδει κάτι αν κοινοποιώ καθετί που συμβαίνει στη ζωή μου. Όσοι με ακολουθούν ή παρακολουθούν την εκπομπή πιστεύω πως έχουν αντιληφθείτο τι θέλω να μαθευτεί και τι όχι. Ξέρουν ότι σπάνια θα ανεβάσω κάποιον στα social. Ειδικά όταν είσαι με ανθρώπους που δεν είναι στον χώρο, οφείλεις να σεβαστείς και τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και όταν αυτή η προβολή προκύπτει χωρίς να το θέλεις; Δεν αντιδρώ.Όσες φορές μού έχει τύχει, δεν έχω αναλύσει τι συμβαίνει και γιατί'. Δεν θα δώσω περισσότερο χρόνο.

Πέρσι βίωσες ένα τέτοιο σκηνικό που συζητήθηκε πολύ. Πληγώθηκες;

Δεν πληγώνομαι εύκολα για πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν. Δεν επιτρέπω να με καταβάλλουν. Δεν λέω ότι δεν θα σοκαριστώ στην αρχή, αλλά θα του δώσω και τον χώρο που του αξίζει. Αν βγω να δώσω εξηγήσεις και γίνω αυτό που δεν μου αρέσει να βλέπω στους άλλους, δεν θα είμαι εγώ.

Και όταν βγαίνει από κάποιους μια εικόνα που δεν επιθυμείς να έχει το κοινό για σένα;

Όταν δεν απαντώ για όσα γράφονται για μένα, δείχνει ποια είμαι εγώ και ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να το τροφοδοτούν. Όσοι με συμπαθούσαν ή με αγαπούσαν είδαν άλλη μια φορά ότι για μένα προέχει να σταθώ στις αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου, παρά να υπάρχω σε τίτλους. Άρα δεν νομίζω ότι απογοητεύτηκε κάποιος. Οι άνθρωποι που βλέπουν την εκπομπή μας γνωρίζουν ένα μεγάλο κομμάτι μας, βλέπουν τις αντιδράσεις μας.

Δεν αγχώθηκες όμως μήπως αλλάξουν γνώμη για σένα;

Δεν αγχώνομαι για τίποτα πέρα από τα θέματα υγείας. Αυτό μου το επιβεβαίωσε η ίδια η ζωή δύο μήνες μετά, όταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πέρασε ένα θέμα υγείας.

Μιλάς για τη νοσηλεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το έμαθα σε ένα γύρισμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το NightOut. Παράτησα το αμάξι μου, με πήγαν στο νοσοκομείο.., είναι κάποια γεγονότα που συμβαίνουν για να σου θυμίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι.

Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους;

Πάντα κλονισμένη ήταν.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS