LIFESTYLE

Μαρία Ψάλτη: Η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού ξεσπά - «Τον στενοχωρούσε ο πόλεμος κριτικής που δεχόταν»

Lifenews

«Δυστυχώς, έζησα και εγώ αντίστοιχες καταστάσεις με τον πατέρα μου»

Με αφορμή όσα έχουν λεχθεί τις τελευταίες μέρες και όσα έχουν ειπωθεί για τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρά του, ένα πρόσωπο-κλειδί, που έζησε αντίστοιχες καταστάσεις δίπλα στον πατέρα της Στάθη Ψάλτη, όταν εκείνος μεσουρανούσε, είναι η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία.

Ίσως πολλοί θυμούνται πως με το τέλος της βιντεοκασέτας, στις οποίες έπαιζαν κατά κόρον ταλαντούχοι ηθοποιοί, υπήρξε μια περίοδος που χλεύαζαν όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές, ενώ εκείνοι γέμιζαν ασφυκτικά τα θέατρα.

Ο Στάθης Ψάλτης, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Κώστας Τσάκωνας, ο Σωτήρης Τζεβελέκος και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα αντίστοιχων καταστάσεων και τραγικής κριτικής που τους έκαναν, με αποτέλεσμα οι εν λόγω ηθοποιοί να φύγουν από τη ζωή με αυτό το παράπονο.

«Δυστυχώς, έζησα και εγώ αντίστοιχες καταστάσεις με τον πατέρα μου και τον πόλεμο που τους έκαναν τότε. Δεν είναι ωραίο ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να είναι αυτοδημιούργητος και να τον αγαπάει το κοινό, κάποιοι που θέλουν να “πατήσουν” πάνω τους και να γίνουν ονόματα ή για την εφήμερη δημοσιότητα, να τους κατακρίνουν» λέει αρχικά η κόρη του Στάθη Ψάλτη, η οποία ρίχνει τεράστιες ευθύνες και σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους που δημιουργούν αυτά τα μίση και τα πάθη. «Για τον πατέρα μου συγκεκριμένα κέντρα μίσους δημιουργούσαν αυτές τις καταστάσεις. Όμως ήταν τόσο πολύ μεγάλη η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του Στάθη, που δεν φοβόταν τίποτα. Ο κόσμος είναι ο τελευταίος κριτής για να κρίνει όλους αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς, που στο τέλος δικαιώθηκαν, μια και βλέπουμε σήμερα πως τους λατρεύουν. Για μένα ο Μάρκος είναι μοναδικός στο είδος του. Το έλεγε και ο πατέρας μου και ο Μουστάκας, που τον είχαν αναγνωρίσει από πολύ νωρίς».

Όπως λέει η Μαρία Ψάλτη, όλοι αυτοί που χλευάζουν τους επιθεωρησιακούς καλλιτέχνες το κάνουν καθαρά για τους δικούς τους υπαρξιακούς λόγους.

Τέλος, όπως αναφέρει στην «Espresso» η Μαρία Ψάλτη: «Τον πατέρα μου σαφώς και τον στενοχωρούσε όλος αυτός ο πόλεμος κριτικής που είχε δεχτεί. Πέρασαν τα χρόνια και κάποια στιγμή, προτού φύγει, μου είπε: “Είδες, Μαράκι. Το κοινό είναι αυτό που σε καθορίζει, και όχι οι κακεντρεχείς που θέλουν να κάνουν καριέρα πάνω στο όνομά σου”».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS