LIFESTYLE

Ιλάειρα Ζήση: Kατάθεση ψυχής για την αποβολή που είχε πριν απόκτήσει την κόρη της

Lifenews

«Όταν χάνεις το πρώτο μωρό…»

Τη μικρή τους πριγκίπισσα απέκτησαν πριν από τρεις μήνες η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η ζωή τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Οι δυο τους είναι ενθουσιαμένοι με το μωρό και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η Ιλάειρα Ζήση, μάλιστα έχει δεχθεί πολλές φορές κριτική για την απόφασή της να μιλά ανοιχτά για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του μωρού της. Η ίδια όμως, μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε και έχοντας χάσει το πρώτο της μωρό, έχει αποφασίσε να έχει θετική σκέψη και να στέλνει τη θετική της ενέργεια σε όσους προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Με ένα νέο video της στο Instagram, μάλιστα η Ιλάειρα Ζήση κάνει κατάθεση ψυχής και αποκαλύπτει πώς παρά τις δυσκολίες της, κατάφερε να βγει δυνατή.

«Καλήμερα γλυκιές μου μανούλες. έχω την ανάγκη να πω σε όλους τους γονείς που προσπαθούν για μωράκι, ότι θα έρθει σύντομα το θαύμα στη ζωή σας. Σύντομα. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί ο Θεός μου έχει χαρίσει αυτό το θαύμα που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία.

Σκέφτομαι πότε χάσαμε το πρώτο μωράκι και πότε ήρθε το δεύτερο μωράκι και έχει γεμίσει το σπίτι μας με τόση ευτυχία. Όταν χάνεις το πρώτο μωράκι σκέφτεσαι ότι δεν θα σου ξανασυμβεί και δεν θα βιώσεις αυτό το συναίσθημα που τόσο πολύ θέλεις. Αλλά πιστέψτε με θα έρεθι σύντομα το θαύμα στη ζωή σας και θα είναι πολύ ευλογημένα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

READ MORE

LATEST NEWS