LIFESTYLE

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Μου θυμίζει τον πατέρα μου»

Lifenews

«Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε νέο βίντεο στο κανάλι του Raw House στο Youtube με καλεσμένη της την Dat Lilly. Οι δυο Influencers και Youtubers απάντησαν στις υποθέσεις των θαυμαστών τους για εκείνες, με την Γαρυφαλλιά να αποκαλύπτει μάλιστα πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση και έστειλε μήνυμα στον Χρήστο Μάστορα.

«Δεν είμαι ξινή. Στα social media είμαι τέρμα cool, ανοίγω την κάμερα, λέω τα δικά μου. Αλλά το να γνωρίζω κόσμο μου είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω όμως ότι είμαι ξινή» ανέφερε η γνωστή Influencer.

«Σε όλες τις σχέσεις που είχα έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Σε όλους έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα. Συνήθως στέλνω κάτι άκυρα και μου έχει τύχει να μη λάβω και ποτέ απάντηση. Κάνω την πρώτη κίνηση και δεν φοβάμαι καθόλου την απόρριψη. Δεν περιμένω τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση, είμαι ανυπόμονη. Επειδή ο Χρήστος μου άρεσε πάρα πολύ, ήμουν ανυπόμονη και έλεγα ότι θα του στείλω εγώ. Και έστειλα…» αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Ο Χρήστος Μάστορας μου θυμίζει τον πατέρα μου. Σχεδόν στα πάντα του. Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου. Δεν είχα πέσει ποτέ μέσα σε αυτό αλλά ο Χρήστος μου τον θυμίζει πολύ» είπε επίσης η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

 

READ MORE

LATEST NEWS