LIFESTYLE

Kλαίγοντας η Τσαβαλιά είπε στον Σεφερλή: «Μείναμε με €600.000 χρέος και ένα μωρό στην αγκαλιά» (βίντεο)

LifenewsTeam

Τα σπαρακτικά λόγια της που συγκίνησαν όλους.

Η Έλενα Τσαβαλιά μετά το τέλος της επετειακής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα πρώτα τους βήματα και κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. 

«Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά  και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο. Που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και κάπως έτσι έγινα ο άγγελός σου και όλα αυτά τα υπέροχα που λες στον κόσμο για μένα.Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας, έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά προκειμένου να πάρουν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει αρκετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε «γλείφουν» προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό το οποίο βιώνεις. 

Έχω δει αρπακτικά  να προσπαθούν και κάποια από αυτά να καταφέρνουν κιόλας να… κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με εσένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις με αφοσίωση» είπε συγκινώντας όλους. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sasa Stamati (@sasastamata)

READ MORE

LATEST NEWS