LIFESTYLE

Ευριπίδου για το διαζύγο με Αλεξάνδρου: «Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από την κάθε πόρτα»

LifenewsTeam

Όταν είσαι καλά κυκλοφορείς, όταν δεν είσαι καλά, δεν κυκλοφορείς.

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους και στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί έδωσε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας απάντησε εαν ενοχλήθηκε με τα όσα ακούστηκαν και τις διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. 

Νιώθεις ενοχλημένη για τις διαστάσεις που είχε πάρει η είδηση του χωρισμού σου εκείνη την περίοδο; Ήταν κάτι που περίμενες ότι θα συνέβαινε, δεδομένης και της προβολής που είχε ανέκαθεν η κοινή σας ζωή με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου;
Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να ασχολείται με το σπίτι του. Τελεία. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από την κάθε πόρτα και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο ασχολούμαστε με το σπίτι του άλλου. Πρέπει να σεβόμαστε την απόφαση και την προσωπική ζωή του καθενός. Τώρα, μπορεί να έρθεις να μου πεις, «Ναι, όμως όταν ήσαστε καλά, κυκλοφορούσατε». Φυσικά και κυκλοφορούσαμε. Όταν είσαι καλά κυκλοφορείς, όταν δεν είσαι καλά, δεν κυκλοφορείς. Όπως συμβαίνει και σε σένα και όπως συμβαίνει και στον καθένα μας.

READ MORE

LATEST NEWS