HOLLYWOOD NEWS

Ματ ΛεΜπλανκ: Οι συμπρωταγωνιστές του από τα Φιλαράκια ανησυχούν για τον ηθοποιό - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Lifenews

Ο Ματ ΛεΜπλανκ έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια να ανησυχούν γι' αυτόν καθώς πλησιάζει η επέτειος του θανάτου του αγαπημένου τους συμπρωταγωνιστή και φίλου, Μάθιου Πέρι.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Πέρι τον Οκτώβριο του 2023, ο 57χρονος ΛεΜπλανκ έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς πενθεί και η τελευταία του εμφάνιση φέρεται να έκανε τους φίλους του να ανησυχούν.

Ο ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτόν τον μήνα και η ατημέλητη εμφάνισή του προκάλεσε φόβο στους συμπρωταγωνιστές του, δήλωσε μια πηγή στο In Touch Weekly, αφότου είδαν τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν από το TMZ.

«Κανείς δεν τον κατηγορεί για οτιδήποτε δυσάρεστο στον τρόπο ζωής του. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο», διευκρίνισε η πηγή.

«Αυτό που ανησυχεί όμως, την Τζεν [Άνιστον] και όλη την ομάδα του Central Perk, είναι ότι είναι τόσο απομονωμένος αυτές τις μέρες και μετά βίας ακούνε νέα του ενώ περνάνε οι μήνες», είπε η πηγή.

 

«Είναι σε επαφή μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι», είπε η πηγή. «Αλλά πέρα από αυτό, είναι απλά απομονωμένος και κάνει τα δικά του πράγματα χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση».

Σχετικά με την εμφανή αλλαγή του ΛεΜπλανκ, η πηγή σχολίασε: «Συνήθιζε να είναι ένας τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να βρίσκεται στην παρέα τους με κάποιο τρόπο».

Και συνέχισε: «Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί πλήγμα και αρκεί να κοιτάξεις τον τύπο για να δεις ότι έχει αμελήσει τον εαυτό του».
Ωστόσο, η πηγή διαβεβαίωσε ότι ο ΛεΜπλανκ εξακολουθεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη των φίλων του.

«Η Τζεν, η Κόρτνεϊ [Κοξ], η Λίζα [Κούντροου] και ο Ντέιβιντ [Σουίμερ] θέλουν όλοι να τον επαναφέρουν στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά», αποκάλυψε η πηγή.«Η πρόσφατη τραγωδία τους δίδαξε όλους πόσο σύντομη και πολύτιμη είναι πραγματικά η ζωή».

Αυτή η είδηση έρχεται καθώς πλησιάζει η επέτειος ενός χρόνου από τον θάνατο του Πέρι. Ο ηθοποιός πέθανε από πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου 2023. Οι οξείες επιδράσεις της κεταμίνης προσδιορίστηκαν ως τα αίτια του θανάτου.

READ MORE

LATEST NEWS