LIFESTYLE

Συγκινεί ο Νίνο για τα παιδιά του: «Έγιναν από πολλή αγάπη και έρωτα. Eίμαι ένας καλός μπαμπάς»

Lifenews

Ο τραγουδιστής, σε μια τρυφερή στιγμή, αναφέρθηκε στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως στόχος του είναι να είναι πάντα ένας καλός πατέρας, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εκείνον.

Ο Νίνο άνοιξε την καρδιά του στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, μιλώντας για την καριέρα του αλλά και την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής, σε μια τρυφερή στιγμή, αναφέρθηκε στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως στόχος του είναι να είναι πάντα ένας καλός πατέρας, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εκείνον.

nino.jpg

«Έγινα μπαμπάς το 2013. 6 Φεβρουαρίου ήρθε ο γιος μου και 23 Απριλίου η κόρη μου την επόμενη χρονιά. Τα παιδιά έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα. Δεν έγινε κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. Έχω ακούσει από πολύ μικρός ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα. Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις», ανέφερε ο Νίνο και πρόσθεσε:

«Τι θες να κάνεις στη ζωή σου; Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος. Σε ό, τι μου άρεσε πήγαινα πήγαινα. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσω τα καλά. Ξεκίνησα πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός, έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον εαυτό μου 55 χρονών. Να με δω τώρα 12 χρόνια πριν και να του πω “φίλε είσαι πολύ μικρός ακόμα”».

1717143103045-587819157-nino.jpg

Σχετικά με τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με τα παιδιά του ο Νίνο αποκάλυψε: «Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου “ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά” και μου έχει μείνει αυτό. Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά. Και κάθε έτος είναι διαφορετικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε και για τους φόβους του: «Φοβάμαι το αεροπλάνο και τον σεισμό, είναι μια αναστάτωση. Το αεροπλάνο με αναστατώνει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο αεροπλάνο και τον σεισμό».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS