LIFESTYLE

Damiano David: Ο hot τραγουδιστής των Maneskin ανακοίνωσε το πρώτο του solo single

Lifenews

Ο τίτλος του τραγουδιού

Ο εκρηκτικός Damiano David ανακοίνωσε, σήμερα, το νέο solo project του με το επερχόμενο single του "Silverlines", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από την Panik Records/Sony Music.

Το "Silverlines" είναι το αποτέλεσμα της εκπληκτικής συνεργασίας του με τον Άγγλο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και παραγωγό, Labrinth, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή του single.

Ο Damiano David είναι ένας καταξιωμένος Ιταλός τραγουδοποιός, η πορεία του οποίου από τους δρόμους της Ρώμης μέχρι τη διεθνή καταξίωση και την καθιέρωσή του ως δύναμη στην παγκόσμια μουσική σκηνή είναι απλώς εξαιρετική. Ο Damiano, γνωστός ως ο τραγουδιστής του κορυφαίου συγκροτήματος Maneskin, επαινέθηκε για τη χαρισματική σκηνική του παρουσία και τα δυνατά του φωνητικά, ως ο frontman του Νο.1 ιταλικού συγκροτήματος που έκανε παγκόσμια επιτυχία, με τον ίδιο να τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς.

Το νέο αυτό ταξίδι του Damiano για το solo project του γεννήθηκε από την ανάγκη του ίδιου να εκφράσει ένα περισσότερο προσωπικό και ευάλωτο κομμάτι του εαυτού του, ένα κομμάτι που παραμένει εντελώς ανεξερεύνητο στην τραγουδοποιία των Maneskin. Ο Damiano ξεκίνησε να μας προετοιμάζει για το νέο του solo εγχείρημα, δημοσιεύοντας ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, φρενίτιδα στους θαυμαστές του.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω video ο τραγουδιστής υπαινίσσεται την αρχή μίας νέας, περισσότερο "προσωπικής" εποχής για τον ίδιο, αναφέροντας ότι "I travelled all around the world to find my voice, just to end up where everything started" και καταλήγοντας στο ότι "today is the first day of my life", υπαινίσσοντας έτσι την αρχή ενός νέου ταξιδιού.

Το "Silverlines" θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Photo: Zuma press

READ MORE

LATEST NEWS